“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 16 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Ανήγγειλε τον ερχομό του ο Καράσκο

Μπορεί στον ΟΦΗ να εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι ο Μαουρίσιο Καράοκο θα αποκτηθεί μόνο αν φύγει επιθετικός, ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πατρίδας του τα ξημερώματα της Δευτέρας προανήγγειλε την άφιξή του στο Ηράκλειο.
«Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι με πρότεινε και πάω στον ΟΦΗ ως δανεικός για έναν χρόνο από την Εστουντιάντες» είπε ο 25χρονος φορ συμπληρώνοντας ότι σε λίγες ημέρες από τώρα θα τον ακολουθήσουν στην Κρήτη η γυναίκα του και οι κόρες του. Μάλιστα εξέφρασε την ικανοποίηση του που θα ζήσει το ευρωπαϊκό όνειρο.
Ακόμη τηρείται στάση αναμονής για την αποστολή του εγγράφου που θα επιβεβαιώνει το δανεισμό του Λίνκολν Σβασίγια από τους Κάιζερς Τσιφς, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί η απόκτηση ή μη του Ικενγκ.
Τέλος, ο Γρηγόρης Κυζιρίδης θα υποβληθεί σε εγχείρηση στο γόνατο την Πέμπτη και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 5-6 εβδομάδων.

ΦΩΣ

Οι εικόνες από Γκαλέτι

Χαρισματικό παίκτη και άνθρωπο χαρακτήρισε ο Παύλος Δερμιτζάκης τον Γκαλέτι . Ο προπονητής του ΟΦΗ θεωρεί τυχερό τον εαυτό του, γιατί θα συνεργαστεί με τον Αργεντινό . Αν δεν κάνουμε λάθος και φυσικά χωρίς ίχνος διάθεσης να μειώσουμε τον επαγγελματία προπονητή, νομίζουμε ότι ο Γκαλέτι θα είναι ό,τι περισσότερο, ό,τι πιο ποιοτικό, σε ατομικό επίπεδο, θα έχει διαχειριστεί ως τώρα στην καριέρα του. Ως ομάδα ήταν ο ΠΑΟΚ το πιο βαρύ όνομα. Έστω και αν δεν μπόρεσε τα όσα ονειρεύτηκε, ήταν περίπτωση παραπλήσια με εκείνη του Γιώργου Δώνη. Με την τωρινή περίπτωση, δηλαδή της μονάδας Γκαλέτι, ίσως ο Έλληνας τεχνικός να βοηθηθεί για την αύξηση και την ένταση του φωτισμού που θα έχουν «οι εικόνες» που θα αποκομίσει!

Sportday

Γράφουν για Ινοσέντι

Πα ενδιαφέρον του ΟΦΗ προς τον Αλέσιο Ινοσέντι έκαναν χθες λόγο ιταλικές ιστοσελίδες. Πρόκειται για τον Αργεντινό μέσο που ανήκει στη Μίλαν και πέρυσι ήταν δανεικός στην Εστουδιάντες Λα Πλάτα.
Ο 23χρονος χαφ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τους «ροσονέρι». όμως δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς με τη φανέλα τους. Το σχετικό δημοσίευμα ανέφερε πως οι Κρητικοί μαζί με δύο ομάδες της Πορτογαλίας κινούνται για τον δανεισμό του.
Την ίδια στιγμή ο Αργεντινός Καράσκο (χθες έκανε νέες θερμές δηλώσεις για τον ΟΦΗ σε αργεντίνικο σόιτ) ενδιαφέρει την ομάδα. Ομως θα υπάρξει κίνηση για αυτόν μόνο αν παραχωρηθεί ο Παπάζογλου. που δείχνει να αναζητεί μια μεταγραφή στο εξωτερικά.
• 0 Γρηγόρης Κυζιρίδης είναι το πρώτο «θύμα» της προετοιμασίας του ΟΦΗ. Ο 23χρονος μέσος χτύπησε στο γόνατο και τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ότι θα μείνει εκτός δράσης για 5-7 εβδομάδες. Μάλιστα ο Κυζιρίδης θα μπεί στο χειρουργική επέμβαση και χάνει την προετοιμασία στην Ολλανδία.

• Την Τετάρτη στις 17 Ιουλίου η αποστολή του ΟΦΗ θα μεταβεί στο Γκάρντερεν της Ολλανδίας, όπου θα δώσει φιλικά με Φένλο. Μπριζ. Χάγη και Ντεν Μπος.

• Παραμένουν οι φήμες πως οι Κρητικοί κινούνται για στόπερ από τη Κύπρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook