Σενάρια από Ιταλία για ΟΦΗ και 20χρονο πιτσιρικά της Μίλαν! (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας tuttomercatoweb, ο ΟΦΗ είναι μια από τις ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 20χρονου μέσου της Μίλαν Αλέσιο Ινοσέντι ο οποίος αγωνιζόταν δανεικός στην Εστουδιάντες.

Ο Αλέσιο Ινοσέντι (γεν. 1993) προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των “ροσονέρι” και σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ (μεταξύ και άλλων ομάδων) που επιθυμούν να τον αποκτήσουν. Ο Ινοσέντι είναι ιταλοαργεντινός και το περασμένο εξάμηνο δόθηκε δανεικός στην Εστουδιάντες – δηλαδή ήταν συμπαίκτης των Γκαλέτι, Όγιος – ενώ τώρα τα δικαιώματα του επιστρέφουν στην Μίλαν. Όπως αναφέρει το tuttomercatoweb ο 20χρονος κεντρικός μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ καθώς και ομάδων από την Πορτογαλία και την Γαλλία ωστόσο ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στην Μίλαν και να προσπαθήσει για μια θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Ωστόσο, μάλλον τα δημοσιεύματα από την Ιταλία δεν στέκουν καθώς ο ΟΦΗ δεν ψάχνει για να πάρει κεντρικό μέσο με τον κεντρικό αμυντικό να αποτελεί την μοναδική αναζήτηση του Παύλου Δερμιτζάκη για να κλείσει το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Δείτε τον Αλέσιο Ινοσέντι εν δράσει

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook