Η παρουσία Όγιος γεννάει προσδοκίες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του στις στις προπονήσεις και ήδη ο Παύλος Δερμιτζάκης σκέφτεται το πώς μπορεί να τον αξιοποιήσει περισσότερο.

Ο Μάικλ Όγιος αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του φετινού ΟΦΗ. Για την αξία του και το ταλέντο του δεν αμφιβάλει κανένας, ούτε μπορεί να το αμφισβητήσει. Άλλωστε, όσα έκανε τα προηγούμενα χρόνια δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα από κανέναν. Το τροχαίο τον Απρίλη του 2011 και οι ευκαιρίες που ΔΕΝ πήρε στην συνέχεια τον άφησαν στάσιμο όμως στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ είναι σε θέση να κάνει την διαφορά με την αξία του.

Και ήδη στον ΟΦΗ βλέπουν ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είναι πανέτοιμος. Μπήκε σε ρυθμούς φουλ προπονήσεων από την πρώτη ημέρα της παρουσίας του στο Ηράκλειο και σε καμία περίπτωση δεν δείχνει επηρεασμένος από την αγωνιστική αποχή. Άλλωστε, από τον Όγιος απουσιάζουν μόνο τα επίσημα παιχνίδια και τίποτα παραπάνω. Ο νεαρός Αργεντινός ποδοσφαιριστής έκανε κανονικά προπονήσεις με την Εστουδιάντες απλά ήταν εκτός πλάνων του Πελεγκρίνι με αποτέλεσμα να μην έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Τα πρώτα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είναι η ταχύτητα στην σκέψη του αλλά και οι κινήσεις που κάνει μακριά από την μπάλα. Προσπαθεί να ξεμαρκαρίζεται συνεχώς ενώ όταν πάρει την μπάλα δεν διστάζει να επιτεθεί κατά μέτωπο και να δοκιμάσει το πόδι του από μακρινή απόσταση. Όπως, κάτι τέτοιο έκανε το Σάββατο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αγριμάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook