“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 15 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Μετέωρος ο Παπάζογλου

Λίγο μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο Θανάσης Παπάζογλου είχε στείλει μήνυμα στη διοίκηση του ΟΦΗ. ότι το πιθανότερο είναι πως θα αποχωρήσει από την ομάδα. Στον ΟΦΗ όμως ακόμα περιμένουν μία πρόταση νια να συζητήσουν το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Στον ΟΦΗ λένε ανοιχτά ότι θα συζητούσαν μια καλή πρόταση για να δώσουν τον Παπάζογλου, με ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ. Οι μέρες περνούν όμως και η πρόταση για τον Παπάζογλου δεν φτάνει στα γραφεία της ΠΑΕ.
0 υφηλόσωμος φορ θα αναχωρήσει την Τετάρτη για την Ολλανδία και βλέπουμε.
«Αυτή τη στιγμή εκκρεμεί μόνο μία μεταγραφή, αυτή του στόπερ. Κίνηση για επιθετικό (σ.σ.: Καράσκο) θα γίνει μόνο αν πουληθεί κάποιος παίκτης (σ.σ.: Παπάζογλου)», τόνισε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Goal

Αποκαλυπτήρια στο “Γεντί Κουλέ”

Εναν ξένο σύλλογο μεγάλης δυναμικότητας αναζητεί για τις 4 Αυγούστου και εντός έδρας o ΟΦΗ, ούτως ώστε να αποκαλυφθεί η ομάδα στο κονό της. Υπήρξε πρόταση αλλά για εκτός έδρας ματς, κάτι που απορρίφθηκε. Ως γνωστόν, έχουν κλειστεί τέσσερα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους και ένα με την Επισκοπή. Στο μεταξύ, ο Άλεξ Ικένγκ θα ακολουθήσει την αποστολή και θα συνεχίσει να δοκιμάζεται από τον Παύλο Δερμιτζάκη, όχι όμως και o Λιπόκο που έχει κοπεί λόγω πληθώρας επιλογών στη θέση του.

Live Sport

Δεν προχωράει του Λιφόκο

Λίγες μέρες μετά την έλευση του στο Ηράκλειο, αναμένεται να αποτελέσει ο Τσέπο Λιφόκο. Ο 18xpovos Νοτιοαφρικανός μέσos. ο onoios είχε φτάσει στην Κρήτη μαζί με τον Λίνκολν Σβασίγια προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Παύλο Δερμιτζάκη. δεν έχει καταφέρει να πείσει τον νεαρό τεχνικό και με δεδομένο ότι ο τελευταίos διαθέτει φέτος ένα πλούσιο ράστερ δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή του. Όσον αφορά το μοναδικό ανοιχτό μεταγραφικό μέτωπο, αυτό του στόπερ, οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν δείχνουν να βιάζονται και δεν αποκλείεται ο naiKTns να αποκτηθεί ότι η ομάδα επιστρέψει από την Ολλανδία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook