«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 14 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday:Ο Ογιος έκανε σεφτέ

Το όνομα του Μαουρίσιο Καράσκο ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα για τον ΟΦΗ και τα σενάρια δίνουν και παίρνoυν.
Μάλιστα, ο ίδιος με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Αργεντινής ανέφερε πως τον ενδιαφέρει η προοπτική να παίξει στους Κρητικούς. Ωστόσο, από την πλευρά τους. οι άνθρωποι της ομάδας… χαμηλώνουν την περίπτωση του 26χρονου φορ. Το ράστερ είναι πλήρες, σύμφωνα με τον Παύλο Δερμιτζάκη. ο οποίος τόνισε ότι ο παίκτης θα αποκτηθεί μόνο σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αποχώρηση και αδειάσει θέση στο έμψυχο δυναμικό. «Τον γνωρίζουμε, μας αρέσει αλλά προς το παρόν δεν προχωράει», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Οταν θέλαμε να έρθει, δεν τον άφηνε η Εστουδιάντες και έτσι στραφήκαμε σε άλλες επιλογές όπως ο Νιμανί. Ετσι τώρα δεν μπορεί να γίνει η μεταγραφή του Καράσκο αφού είμαστε πλήρεις. Αν προκύψει κάποια αποχώρηση, τότε θα μας απασχολήσει». Στα της προπόνησης, ο Μάικλ Ογιος έκανε σεφτέ στα γκολ στο δίτερμα που έγινε χθες το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν όλα τα λεφτά και ξεχώρισε με το παιχνίδι του.

GOAL: ΠΕΡΙ ΚΑΡΑΣΚΟ ΚΑΙ ΙΚΕΝΓΚ 

Τα αργεντίνικα MME θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του Μαουρίτοιο Καράσκο στον ΟΦΗ, ο ίδιος ο 25χρονος φορ επιβεβαιώνει και με το παραπάνω, τονίζοντας ότι απομένουν λεπτομέρειες και δηλώνοντας έτοιμος για την ευρωπαϊκή πρόκληση, αλλά η διοίκηση των Κρητικών… διαφωνεί. Από την ΠΑΕ τόνιζαν ότι απλά τους ενδιαφέρει ο άσος της Εστουντιάντες, αλλά θα αποκτηθεί μόνο αν πουληθεί ή αποχωρήσει κάποιος από τους υπάρχοντες επιθετικούς. Οσο για τον Καμερουνέζο Ικένγκ, υπάρχει απόσταση στο οικονομικό, παρά το ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης εισηγήθηκε θετικά.

ΦΩΣ: Ερωτηματικά στον ΟΦΗ

Υπό άλλες συνθήκες το μόνο που θα ένοιαζε αυτή την περίοδο τον ΟΦΗ ■ είναι να «δέσει» το σύνολο που υπάρχει ενόψει της επόμενης χρονιάς.
Συνολικά δέκα μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του Ηρακλείου και αν υπολογίσει κανείς και την απόκτηση του Ζβασίγια φτάνουμε στις έντεκα. Ωστόσο υπάρχουν μια σειρά από εκκρεμότητες που ακόμα δεν έχουν διευθετηθεί. Μπορεί ο Ζβασίγια λοιπόν να έχει υπογράψει και να απομένει η ανακοίνωση της απόκτησής του, όμως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον 18χρονο Νοτιοαφρικανό μέσο Τσέπο Λιφόκο και τον 25χρονο Καμερουνέζο μέσο Χοσέ Άλεξ Ίκινγκ. Συνεχίζουν να δοκιμάζονται στους «μελανόλευκους», αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί εάν παραμείνουν, ή όχι, στην ομάδα.
Ο Αργεντινός επιθετικός Μαουρίτσιο Καράσκο μίλησε χθες σε ΜΜΕ της χώρας του και ανέφερε: «Μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή του ΟΦΗ που μου έδειξαν ενδιαφέρον για να πάω στην ομάδα. Είναι ενδιαφέρουσα αυτή η προοπτική και απομένουν λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί. Η προσφορά από τον ΟΦΗ ήρθε μέσω ενός μάνατζερ και πρόθεση του εκπροσώπου μου είναι να πάω εκεί». Για το γεγονός ότι ίσως έρθει χωρίς την οικογένεια του, σχολίασε: «Σίγουρα, είναι κάτι νέο και θα μου κοστίσει αφού αλλάζω χώρα, όμως από την ηλικία των 13 χρονών είμαι μόνος και έτσι έχω συνηθίσει. Όμως είναι μια ευκαιρία για εμένα να δοκιμαστώ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».
Ωστόσο ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης διευκρίνισε ότι πλέον δεν εξετάζεται η περίπτωση του. Ένα ακόμα ζητούμενο είναι τι θα γίνει με τον Θανάση Παπάζογλου. Η επίθεση των Ηρακλειωτών έχει… φορτωθεί, οπότε αν έρθει πρόταση από άλλη ομάδα για τον υψηλόσωμο στράικερ, θα παραχωρηθεί. Αν φυσικά ικανοποιήσει η πρόταση τους διοικούντες.
Φ Στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio τοποθετήθηκε χθες ο στόπερ του ΟΦΗ, Θοδωρής Τριποτσέρης. Μεταξύ άλλων είπε: «Προπονούμαστε τρεις εβδομάδες και την Τετάρτη πάμε στην Ολλανδία για τα φιλικά και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Πιστεύω θα αρχίσουμε να βρισκόμαστε στα φιλικά για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, το είπα και όταν υπέγραψα αυτό και το πιστεύω. Υπάρχουν απαιτήσεις στην ομάδα, είδαμε και το πρόγραμμα και πιστεύω πως αν είμαστε υγιείς μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Από τις πρώτες μέρες που είμαι εδώ βλέπω πως όλα κυλάνε πολύ καλά και όλοι είναι κοντά μας. Αγωνιούμε όλοι να μπούμε στο “Γεντί Κουλέ” και να πάίξουμε. Οι παλιοί μας λένε πώς είναι και περιμένουμε και εμείς να το ζήσουμε και εμείς με τη σειρά μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook