Δερμιτζάκης: “Μια μεταγραφή ακόμα” (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ με δηλώσεις του μετά το τέλος της προπόνησης υπογράμμισε ότι θα γίνει μια μεταγραφή ενώ “έσταζε μέλι” για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του κατά την διάρκεια των τριών εβδομάδων προετοιμασίας.

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ, ο Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε ότι θα γίνει μια μεταγραφή ακόμα – στην θέση του κεντρικού αμυντικού – ενώ υπογράμμισε ότι είναι πιθανό να υπάρξουν αποχωρήσεις μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία. «Το καλό είναι ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας από πλευράς μεταγραφών. Ο Φερνάντες θα είναι την Τετάρτη στην Ολλανδία και επί της ουσίας εκκρεμεί μόνο μια μεταγραφή, αυτή του στόπερ. Άρα θα μπορέσουμε να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι μέσα από τα φιλικά παιχνίδια και όταν γυρίσουμε από την Ολλανδία με τα φιλικά που θα δώσουμε στην Κρήτη θα κάνουμε το τελικό φορμάρισμα για να είμαστε έτοιμοι την πρώτη αγωνιστική και να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΟΦΗ

Στην συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του προσθέτοντας ότι “συμπληρώσαμε τρεις εβδομάδες προετοιμασίας όπου δουλέψαμε πάρα πολύ στη φυσική κατάσταση και στη δύναμη. Θεωρώ ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι γιατί τα παιδία δείχνουν ένα ιδιαίτερο ζήλο και καταβάλουν μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο. Από την Δευτέρα μπαίνουμε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που είναι και το μοντάρισμα της ομάδας που θα γίνει στην Ολλανδία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook