Λάμψη από Όγιος, Μιλιάζες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο δίτερμα του Σαββάτου που έπεφταν κορμιά, αποδείχθηκε ότι το φετινό ρόστερ του ΟΦΗ είναι υπερπλήρες και κατασκευασμένο για να φέρει στον κόσμο της ομάδας χαμόγελα και όμορφα συναισθήματα!

Ο Μάικλ Όγιος και ο Κάρλος Μιλιάζες έλαμψαν με την παρουσία τους στο δίτερμα του Σαββάτου όπου σε συνθήκες… επίσημου φιλικού παιχνιδιού αποδείχθηκε το υπερπλήρες ρόστερ που διαθέτει ο ΟΦΗ. Οι δύο ποδοσφαιριστές επιβεβαίωσαν τις καλές πληροφορίες που τους συνοδεύουν και απέδειξαν ότι θα αποτελέσουν δύο από τις πολυτιμότερες μονάδες του φετινού ΟΦΗ.

Αυτός πάντως που τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Παύλο Δερμιτζάκη που βλέπει ότι διαθέτει δύο 11αδες με ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποτελέσουν 11αδατοι σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος. Για παράδειγμα, οι “παλιοί” Μονιάκης, Βερόν, Περογαμβράκης είχαν εξαιρετική παρουσία με τον πρώτο να σερβίρει το γκολ του “Πέρο” με εξαιρετική σέντρα. Και βέβαια ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν μπορεί παρά να μην έχει ευχάριστο πονοκέφαλο εν όψει της νέας σαιζόν.

Οι μοναδικοί που δεν αγωνίστηκαν ήταν οι Παπάζογλου, Κυζιρίδης επειδή αισθάνονταν ενοχλήσεις στην μέση και το γόνατο αντίστοιχα.

Δύο 11αδες με 4-2-3-1

Ο νέος ΟΦΗ θα παρατάσσεται με 4-2-3-1 και αυτό φάνηκε και στο προπονητικό δίτερμα του Σαββάτου. Όγιος και Μιλιάζες σκόραραν από μια φορά με δυνατά σουτ με τους “άσπρους” να επικρατούν με 3-1 χάρις στα γκολ των Περογαμβράκη, Όγιος και Μακρή.

Οι “άσπροι” παρατάχθηκαν με τον Δασκαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Στάθη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μονιάκη στο αριστερό ενώ οι Τριποτσέρης – Κουρδάκης αποτελούσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μπροστά τους αγωνίστηκαν ως αμυντικά χαφ οι Μακρής, Κάλαϊτζιτς με τον Περογαμβράκη να παίζει πίσω από το Νιμανί ενώ στα πλάγια αγωνίστηκαν οι Λαμπρόπουλος (δεξιά) και Όγιος (αριστερά).

Οι “μαύροι” παρατάχθηκαν με τον Αγριμάκη τερματοφύλακα, τον Μπούρμπο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Μιλιάζες στο αριστερό και τους Ζβασίγια – Δαμιανάκη στο κέντρο της άμυνας. Το δίδυμο των αμυντικών μέσων αποτελούσαν οι Ικένγκ – Βερόν, μπροστά τους τον Φραγκουλάκη σε ελεύθερο ρόλο και τους Γκαλέτι (δεξιά) – Κουτσιανικούλη (αριστερά) ενώ ο Κανούλας αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Χρόνο συμμετοχής πήραν ακόμα οι Γιαγκιόζης, Γουναρίδης, Φαζός, Καπουράνης, Ροβύθης, Λιφόκο, Μπανούσης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook