Παντέλης: “Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη κλήρωση από το να παίξουμε με τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής του Πανιωνίου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τόνισε ότι «θα μπορούσαμε να έχουμε και καλύτερη κλήρωση».

Ο Νίκος Παντέλης δεν έχει συμπληρώσει ούτε μια εβδομάδα προπονητής στον Πανιώνιο και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 αναφέρθηκε στον ΟΦΗ λέγοντας ότι «ο ΟΦΗ υπερτερεί απέναντι σε εμάς από πλευράς ρόστερ. Έχει κινηθεί μεθοδικά και έχει ενισχύσει το ρόστερ του. Σαν ονόματα έχει πάρει καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και καλό προπονητή γιατί ο Παύλος είναι καλός χαρακτήρας. Βρισκόμαστε τώρα σε περίοδο κατασκοπείας για να μάθουμε τον ΟΦΗ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Παντέλης στον Athletic Radio 104,2

Για το ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ:« δυναμική του ΟΦΗ και της έδρας του «Γεντί Κουλέ» την γνωρίζει όλος ο κόσμος. Για αυτόν τον λόγο, είπα και εγώ ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερη η κλήρωση. Πολλές φορές λέμε εμείς οι προπονητές ότι είναι καλύτερο να παίζουμε εκτός έδρας γιατί υπάρχει άγχος όμως είναι δεδομένο ότι καμία ομάδα δεν πρόκειται να είναι έτοιμη. Αυτό που θέλει ο κάθε προπονητής, πολύ δύσκολα θα το δει στην αρχή».

Για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος: : «Δεν θα πω το τετριμμένο ότι θα παίξουν όλοι με όλους γιατί δεν απηχεί την αλήθεια. Θα μπορούσε να υπήρχε και καλύτερη κλήρωση. Από εκεί και πέρα, αλήθεια είναι ότι στις πρώτες αγωνιστικές όλες οι ομάδες θα ψάχνονται και δεν θα είναι έτοιμες. Κατά την άποψη μου, οι 3 πρώτες αγωνιστικές θα είναι αμφίρροπες και θα ψάχνονται όλες οι ομάδες. Το ίδιο για εμάς, το ίδιο και για τον ΟΦΗ που έχει πάρει καλούς και ξένους ποδοσφαιριστές».

Για τον στόχο του Πανιωνίου: «Η ομάδα έχει δύο στόχους αυτήν την περίοδο. Ο ένας είναι η παραμονή στην κατηγορία και ο άλλος είναι η οικονομική εξυγίανση μας. Για αυτόν τον λόγο βασιζόμαστε σε νέα και δικά μας παιδιά. Βέβαια, αυτό έπρεπε να έχει γίνει εδώ και αρκετά χρόνια αλλά δυστυχώς έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι για να γίνει πράξη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook