Τριποτσέρης: “Αγωνιούμε όλοι να μπούμε και να παίξουμε στο “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και εξέφρασε την αγωνία του να αγωνιστεί στο “Γεντί Κουλέ” ενώ παράλληλα τόνισε πως ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα φέτος να κάνει το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Τριποτσέρης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή Θύρα 8 με τον Μανώλη Σαρρή…

Για το πρωτάθλημα που ξεκινάει τόσο νωρίς και αν είναι καλό αυτό για τον ΟΦΗ…

Για την ομάδα θεωρώ πως είναι καλό  επειδή κλείνουμε νωρίς το ρόστερ και κάνουμε τον προγραμματισμό μας σωστά. Έτσι νομίζω πως είναι καλό. Για τις άλλες ομάδες είναι πιθανό να είναι αρνητικό.

Για το γεγονός πως ο ΟΦΗ πάει με σχεδόν ολοκληρωμένο το ρόστερ για την προετοιμασία στην Ολλανδία…

Προπονούμαστε 3 εβδομάδες και την Τετάρτη πάμε στην Ολλανδία για τα φιλικά και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πιστεύω θα αρχίσουμε να βρισκόμαστε στα φιλικά για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. 

Για τον ΟΦΗ…

Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, το είπα και όταν υπέγραψα αυτό και το πιστεύω.Υπάρχουν απαιτήσεις στην ομάδα, είδαμε και το πρόγραμμα και πιστεύω πως αν είμαστε υγιείς μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Από τις πρώτες μέρες που είμαι εδώ βλέπω πως όλα κυλάνε πολύ καλά και όλοι είναι κοντά μας. Αγωνιούμε όλοι να μπούμε στο “Γεντί Κουλέ” και να παίξουμε. Οι “παλιοι” μας λένε πως είναι και περιμένουμε και εμείς να το ζήσουμε και εμείς με την σειρά μας.

Για το αν είναι ιδιαίτερα θετικό για τον ΟΦΗ πως δίνει τα 3 από τα 4 πρώτα παιχνίδια στην έδρα του…

Είναι μεγάλο συν πρέπει να είσαι όμως πολύ προετοιμασμένος και τα ανταπεξέλθεις στα  παιχνίδια.Σίγουρα είναι θετικό ότι παίζουμε τα τρία από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια στην έδρα μας. Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας ένα απόρθητο κάστρο και αγώνα με αγώνα θα κοιτάμε να το καταφέρουμε αυτό.

Για το “πλούσιο” ρόστερ που φαίνεται να διαθέτει φέτος ο ΟΦΗ…

Όταν υπάρχει ένας υγιείς ανταγωνισμός είναι κάλο για το προπονητή αλλά και για τους παίκτες. Το πρωτάθλημα είναι ένα μαραθώνιος, φέτος είναι περισσότερες οι ομάδες και υπάρχει και το κύπελλο και θα χρειαστούν πολλοί παίκτες.

Για το αν περιμένει το φετινό πρωτάθλημα να είναι καλύτερο από το περσινό…

Πέρσι υπήρχαν πολλές ομάδες χωρίς άδειες. Φέτος δεν είναι τόσες και νομίζω πως έχει ανέβει το επίπεδο και όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν.

Για το πιο μπορεί να είναι το παραπάνω βήμα φέτος για τον ΟΦΗ…

Για μένα όσο πιο γρήγορα να επιτευχθεί η παραμονή και από εκεί ότι καλύτερο. Όλα βήμα βήμα. Είμαστε μια νέα ομάδα που πρέπει να την χτίσουμε πρώτα και όλα πιστεύω θα πάνε καλά. 


 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook