Καράκο: “Μελετάω τα δεδομένα για τον ΟΦΗ, μίλησα με πρόεδρο και προπονητή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 26χρονος επιθετικός με νέες δηλώσεις του, σε ιστοσελίδα της Αργεντινής, μίλησε ανοιχτά για τις συζητήσεις με τον ΟΦΗ και αποκάλυψε ότι συζήτησε τόσο με τον Μάνθο Πουλινάκη όσο και με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Σε συνέχεια της… “αυτοανακοίνωσης” του σε ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, ο Αργεντινός επιθετικός με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “cielosport.com.ar” τονίζει ότι “μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή του ΟΦΗ που μου έδειξαν ενδιαφέρον για να πάω στην ομάδα”.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ήταν οι τελευταίες του δηλώσεις πριν αναχωρήσει για την Ελλα΄δα και υπογράμμισε ότι “είναι ενδιαφέρουσα αυτή η προοπτική και απομένουν λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί. Η προσφορά από τον ΟΦΗ ήρθε μέσω ενός μάνατζερ και πρόθεση του εκπροσώπου μου είναι να πάω εκεί”.

Πάντως, ο Μαουρίτσιο Καράκο στέκεται και στο γεγονός ότι θα έρθει στην Ελλάδα μόνος του και χωρίς την οικογένεια του τονίζοντας ότι “σίγουρα, είναι κάτι νέο και θα μου κοστίσει αφού αλλάζω χώρα όμως από την ηλικία των 13 χρονών είμαι μόνος και έτσι έχω συνηθίσει. Όμως είναι μια ευκαιρία για εμένα να δοκιμαστώ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook