Οι ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του ΟΦΗ – έφυγαν 15, ήρθαν 11!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την αρχή χτίζεται ο ΟΦΗ – για ακόμα μια χρονιά – με τις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας να είναι ριζικές. Ήδη, έχουν φύγει 15 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ – έχουν έρθει άλλοι 11 και οι αλλαγές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Αυτήν την στιγμή στο ρόστερ του ΟΦΗ βρίσκονται 27 ποδοσφαιριστές – που αυτομάτως γίνονται 29 λόγω της παρουσίας των Φαζού και Δαμιανάκη που κάνουν προπονήσεις με την ΠΑΕ.

Βέβαια, προσδοκία του Παύλου Δερμιτζάκη είναι να δουλέψει με ένα ρόστερ 25 – 26 ποδοσφαιριστών όπως ο ίδιος είχε πει στην πρώτη συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει ως προπονητής του ΟΦΗ.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός καλείται να δημιουργήσει από την αρχή τον ΟΦΗ καθώς όπως φαίνεται και από τους παρακάτω αριθμούς, η ομάδα “χτίζεται” ξανά από την αρχή. Μπορεί από πέρυσι να έχει διατηρηθεί ένας κορμός 16 ποδοσφαιριστών όμως οι μεταγραφές που έγιναν αλλά και αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας δημιουργούν ένα εντελώς διαφορετικό και ολοκαίνουργιο έμψυχο δυναμικό.

Δηλαδή: Πέραν των 16 ποδοσφαιριστών που παρέμειναν στον ΟΦΗ από την ομάδα της περιόδου 2012 – 2013, ήδη αποχώρησαν 15 που ήταν στο ρόστερ. Η αρχή έγινε με τους Ιωαννίδης, Ζαχαράκης, Σόουζα, Ζορμπάς, Σαρ των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώθηκαν και δεν ανανεώθηκαν ενώ οι 4 επόμενοι ήταν οι Χαριτωνίδης, Χατζηκοσμάς, Συνάνης, Βαλεριάνος που έμειναν ελεύθεροι και δεν συνεχίζουν στον ΟΦΗ.

Ακολούθησαν οι Καπουράνης, Γουναρίδης, Κολιακουδάκης, Νύκταρης, Μπαμπουλάκης, Τζιράκης που δεν θα συνεχίσουν στον ΟΦΗ με τον τελευταίο βέβαια να έρχεται στην ομάδα το καλοκαίρι αφού είχε αποκτηθεί τον Γενάρη αλλά είχε παραμείνει στον Ρούβα.

Στον αντίποδα, έγιναν οι 11 μεταγραφές των Μιλιάζες, Νιμανί, Δασκαλάκης, Φερνάντες, Κάλαϊτζιτς, Γκαλέτι, Όγιος, Ζβασίγια, Τριποτσέρης, Στάθης, Φραγκουλάκης.

Και ενώ την ίδια ώρα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του ΟΦΗ αφού θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν και άλλες μεταγραφές όπως και αποχωρήσεις αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα κριθούν και κατά την παραμονή της ομάδας στην Ολλανδία…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook