«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 12 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΣΒΑΣΙΓΙΑ
 Στο Ηράκλειο βρίσκεται απο χθες το απόγευμα το νέο μεταγραφίκό απόκτημα του ΟΦΗ. Λίνκολν Σβάσιγιa. Ο 22χρονος αμυντικός, στις πρώτες του δηλώσεις επί κρητικού εδάφους, τόνισε ότι θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στον ΟΦΗ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Ηράκλειο και νια πρώτη φορά θα αγωνιστώ σε ομάδα της Ευρώπης. Ελπίζω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου. Ξέρω για τον ΟΦΗ από τα Μ Μ Ε και εύχομαι να έχω πολλές συμμετοχές και νίκες», τόνισε ο διεθνής με την ομάδα της Ζψπάμπουε. Μαζί με τον Σβάσιγια στο Ηράκλειο μετέβη και ο Τσέηο Λιφόκο (αριστερά), ο οποίος αναμένεται να δοκιμαστεί στους «μελανόλευκους». Την Κυριακή στην κρητική πόλη θα βρίσκεται και ο 25χρονος Αργεντινός επιθετικός Ηαουρίτσιο Καράσκο. ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Εστουντιάντες και προτάθηκε στον ΟΦΗ μέσω του Λουτσιάνο Γκαλέτι.
Έθνος: Αισιόδοξος ήρθε ο στόπερ από τη Ζιμπάμπουε Λ. Ζβασίγια
ΟΦΗ Αισιόδοξος ήρθε ο στόπερ από τη Ζιμπάμπουε Λ. Ζβασίγια «ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ και νίκες με τον ΟΦΗ», δήλωσε, χθες κατά την άφιξη του στο Ηράκλειο, πως θέλει ο Λίνκολν Ζβασίγια. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός από τη Ζιμπάμπουε αποκτήθηκε δανεικός για έναν χρόνο από την Κάιζερ Τσιφς. Μαζί του ταξίδεψε και ο 18χρονος μέσος Τσέπο Λιφόκο, που θα δοκιμαστεί Στο μεταξύ, ο 25χρονος επιθετικός Μαουρίτσιο Καράσκο, που έμεινε ελεύθερος από την Εστουντιάντες, ανακοίνωσε στον Τύπο της Αργεντινής τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ.
GOAL: Αυτοανακοινώθηκε ο Καράσκο!
Μπορεί οι άνθρωποι του ΟΦΗ να τηρούν σιγήν ιχθύος, μη θέλοντας να αναφερθούν στο θέμα που προέκυψε με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας για τον Μαουρίτσιο Καράσκο, ο Αργεντίνος πάλι φαίνεται να είναι… λαλίστατος. Ο επιθετικόςτης Εστουδιάvres μιλώντας στην ιστοσελίδα rionegro.com.ar έσπευσε να ανακοινώσει τη μετακίνηση του στην Ελλάδα και στην ομάδα του Ηρακλείου, ενώ αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται στη χώρα μας την Κυριακή.
«Είχα προτάσεις από τη Χιλή και την Μπάνφιλντ, όμως ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μου πρότεινε να πάω στην Ελλάδα και αποφάσισα να πάω εκεί γιατί είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα το να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Ήθελα να ξέρω αν θα είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Εστουδιάντεε. όμως ο Πελεγκρίνο μου είπε ότι ήθελε να με δει προτού αποφασίσει να με αφήσει να φύγω», τόνισε μεταξύ άλλων ο Καράσκο.
Σε αντίθεση με τον Αργεντινό, στην κρητική πρωτεύουσα βρίσκεται από χθες ο Λίνκολν Σβασίγια. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός από τη Ζιμπάμπουε μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον υποδέχθηκαν στο «Νίκος Καζαντζάκης» χαρακτήρισε όνειρο τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ. Ήταν ένα όνειρο για εμένα το να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι για να παίξω και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμένα. Βρήκα πληροφορίες για τον ΟΦΗ από το ίντερνετ και θεώρησα ότι είναι πολύ σημαντικός σύλλογος. Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν πολλοί Αφρικανοί ποδοσφαιριστές και αυτό είναι σημαντικό στοιχείο για εμένα».
Μαζί με τον Σβασίγια ήρθε και ο 18xpovos από τη Ν. Αφρική αμυντικός μέσος Τσέπο Λιφόκο. ο onoios θα δοκιμαστεί και αν πείσει τον Δερμιτζάκη θα αποκτηθεί. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στους Ορλάντο Πάιρατς. αλλά δεν υπολογίζεται για φέτος ενώ πέρσι είχε δοθεί δανεικός στους Γκόλντεν Άροους της Νότιας Αφρικής όπου είχε 14 συμμετοχές και 1 γκολ. Ο Λιφόκο μπορεί να αγωνιστεί, αν χρειαστεί, λόγω ταχύτητας και ως δεξιός μεσοεπιθετικός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook