Μιλιάζες στον Athletic Radio: «Ο ΟΦΗ είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 32χρονος αριστερός μπακ του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και αναφέρθηκε σε όλα όσα έχει ζήσει στο Ηράκλειο σε αυτό το 20ημερο που φοράει τα “ασπρόμαυρα”.

Αναφερόμενος στις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΟΦΗ, ο Πορτογάλος τόνισε ότι «πραγματικά, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Όλοι οι παίκτες είναι καλοί ενώ και ο προπονητής κάνει αρκετά καλή δουλειά. Μιλάει με όλους τους ποδοσφαιριστές, βρίσκεται δίπλα τους και τους λέει τι θέλει από εκείνους. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Μιλιάζες στον Athletic Radio 104,2

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΟΦΗ: «Μου αρέσει πολύ το Ηράκλειο και η Κρήτη. Βέβαια, δεν έχω προλάβει να την γυρίσω όλη όμως πιστεύω ότι θα βρω τον χρόνο για να το κάνω αυτό. Όμως, καταλαβαίνω από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα ότι ο ΟΦΗ είναι πραγματικά μια μεγάλη ομάδα. Ότι βλέπω με κάνει να το πιστεύω αυτό. Ο κόσμος που έχει, οι εγκαταστάσεις που είναι καταπληκτικές και όλα όσα έχω βρει στον ΟΦΗ με κάνουν να νιώθω ότι βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα».

Για το τι ήξερε για τον ΟΦΗ πριν έρθει στην ομάδα: «Όταν άκουσα για πρώτη φορά για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, έψαξα στο ίντερνετ για να μάθω περισσότερα για την ομάδα. Είδα videos στο youtube και κατάλαβα το τι σημαίνει ΟΦΗ. Μετά μίλησα με τον Άρη Γαλανόπουλο που ήξερα ότι είχε αγωνιστεί στον ΟΦΗ και μου είπε: «Μην το σκεφτείς καθόλου. Πας να παίξεις σε μια μεγάλη ομάδα, με φοβερό κόσμο και τεράστια ιστορία».

Για τις πρώτες του επαφές με τον ΟΦΗ: «Όταν ήρθα στην Κρήτη, συναντήθηκα με τον πρόεδρο και συμφωνήσαμε μέσα σε 5 λεπτά. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ και πολύ για να πω το ναι. Μου αρέσει το πρότζεκτ που μου ανέλυσε ο πρόεδρος και θέλω να βοηθήσω και εγώ όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για τους στόχους του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα: «Είναι πολύ σημαντικό που πάμε στην Ολλανδία και είναι εδώ όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει πολύ καλή δουλειά και θα μπορούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι με τον ΟΦΗ κάνω ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να είμαστε η έκπληξη της χρονιάς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook