“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 11 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Ψώνια και… διαρκείας

Τη συνεργασία της με τα super market «Χαλκιαδάκης» ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία θα κινηθεί φέτος σε δύο άξονες. Ο πρώτος αφορά την πώληση εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ στη θύρα 1 στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ από 80 που κοστίζουν κανονικά με αγορές άνω των 20 ευρώ στα εν λόγω καταστήματα, ενώ ο δεύτερος θα αφορά την πώληση αυθεντικών προϊόντων της ΠΑΕ στα 38 καταστήματα S/M. Σήμερα αναμένεται στο Ηράκλειο ο 22χρονος Αφρικανός κεντρικός αμυντικός, Λίνκον Σβασίγια. 0 διεθνής με τη Ζιμπάμπουε θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο ενώ η κρητική ομάδα εχει το δικαίωμα μετά από έναν χρόνο να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή πληρώνοντας ένα μικρό ποσό στους Κάιζερ Τσιφς. Θετική είναι η εισήγηση του προπονητή του ΟΦΗ για τον 25χρονο Καμερουνέζο αμυντικό μέσο Χοσέ Ικενγκ. 0 ΟΦΗ θα κυνηγήσει ακόμη την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Sportday

Φέρνει και Λιφόκο

Οι αφίξεις για τον ΟΦΗ συνεχίζονται. Σήμερα το απόγευμα αναμένεται στο Ηράκλειο ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός Λίνκον Σβασίνια, που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΟΦΗ και υπογράφει. Αγωνιζόταν στην ομάδα Κάιζερ Τσιφς της Νοτίου Αφρικής και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ζιμπάμπουε. Οι αφίξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού ο ΟΦΗ φέρνει έναν ακόμα Αφρικανό, αυτή τη φορά για δοκιμή. Πρόκειται για τον Τσέπο Λιφόκο. ο οποίος επίσης έπαιζε στο πρωτάθλημα της Ν. Αφρικής με τη φανέλα της Γκόλντερ Αροους. Στο μεταξύ, απόλυτη επιβεβαίωση του σχετικού δημοσιεύματος της «SportDay» αποτελεί το γεγονός ότι ενημερώθηκε από τον ΟΦΗ ο Στέφανος Γουναρίδης ότι θέλουν να τον δώσουν δανεικό. Και πλέον έχει ξεκινήσει σχετική διαπραγμάτευση με τον τερματοφύλακα.

Γάτα

Δεν ήθελε τον Ικένγκ

Μέλι στάζει ο Παύλος Δερμιτζόκης για τον Χοσέ Αλεξ Ικένγκ. Ο υπό δοκιμήν Καμερουνέζος αμυντικός μέσος έχει κλέψει την καρδιά του Καβαλιώτη τεχνικού, ο οποίος έχει —^-1 ήδη εισηγηθεί την απόκτηση του. Και ^SKAi να σκεφτεί κανείς πως ο προπονητής της κρητικής ομάδος είναι παραδοσιακά αντίθετος με τις δοκιμές ποδοσφαιριστών και δεν είδε αρχικό με καλό μάτι τον Ικένγκ. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση πείστηκε να τον περάσει από το… μικροσκόπιο, κατόπιν των σχετικών πιέσεων της διοίκησης και επειδή ο 25χρονος παίκτης τυγχάνει να ‘χει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ντανιέλ Φερνάντες ο οποίος αποτελεί πλέον παίκτη του ΟΦΗ. Ο Δερμιτζόκης διαπίστωσε ότι άξιζε τελικά να παρεκκλίνει των συνήθειών και αρχών του, αφού ο αφρικανός θηριώδης μέσος αποδείχτηκε «λαβράκι»!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook