Βρήκε “λαβράκι” στη Ν. Αφρική ο ΟΦΗ;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την “μαύρη Ήπειρο”, μαζί με τον Ζβασίγια θα έρθει στο Ηράκλειο και ο 18χρονος μέσος Τσέπο Λιφόκο όπου αναφέρουν ότι θα περάσει από το μικροσκόπιο του Παύλου Δερμιτζάκη.

Ο μέσος τον Ορλάντο Πάιρετς είναι 18 χρονών (γεν. 21/2/1995) και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ “προέρχεται από μια εντυπωσιακή σαιζόν με τους Γκόλντεν Άροους” της ιστοσελίδας goal.com. Ο Λιφόκο αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παραμείνει στους  Ορλάντο Πάιρετς και πως επιθυμεί να κάνει το ταξίδι για την Ευρώπη. Έτσι, θα έρθει στο Ηράκλειο μαζί με τον Λίνκολν Ζβασίγια όπου ο Παύλος Δερμιτζάκης θα τον “τσεκάρει” στις προπονήσεις.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι ο Τσέπο Λιφόκο είχε έρθει στην Ελλάδα τον περασμένο Μάιο όπου προπονούνταν με τον Ατρόμητο ενώ τότε ο ίδιος σε δηλώσεις του είχε υποστηρίξει ότι θα υπέγραφε στον Παναθηναϊκό. “Θα ενσωματωνόμουν στον Παναθηναϊκό για ένα τουρνουά στη Γερμανία, αλλά οι κανονισμοί δεν μου το επέτρεψαν επειδή δεν ήμουν εγγεγραμμένος παίκτης οπότε κατέληξα στο να προπονούμαι με τον Ατρόμητο”, είπε ο Λιφόκο στο «KickOff.com”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook