Μονιάκης στο Gentikoule: “Νιώθω καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 25χρονος αριστερός μπακ του ΟΦΗ μιλάει στο Gentikoule για τη νέα χρονιά αλλά και για τον ίδιο που ξεκινάει πιο έτοιμος από ποτέ. Τι λέει για το ανταγωνιστικό ρόστερ αλλά και για τους στόχους του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα.

Είναι ο παλιότερος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ καθώς βρίσκεται στην ομάδα από το 2007 πλέον και συμπληρώνει 6 χρόνια παρουσίας στο “Βαρδινογιάννειο”. Μετά από πολλές ατυχίες, ο “Μόνια” ξεκινάει φέτος πιο έτοιμος από ποτέ και επισημαίνει στο Gentikoule: “Νιώθω καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά που είμαι στην ομάδα. Από κάθε άποψη. Νιώθω έτοιμος για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Προέρχομαι από μια χρονιά που δεν αντιμετώπισα προβλήματα τραυματισμών και πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και τις δυνατότητες μου. Με βοηθάει πολύ το γεγονός ότι θα κάνω μια σωστή προετοιμασία και η ομάδα ξεκινάει την κατάλληλη χρονιά”.

Ο ίδιος απαντάει με ειλικρίνεια στο γεγονός ότι στο ρόστερ του ΟΦΗ υπάρχει πλέον ιδιαίτερος ανταγωνισμός και τονίζει λέγοντας ότι “γίνεται σωστή δουλειά από όλα τα παιδιά. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και όλοι μπορούν να ξεκινήσουν βασικοί. Θα γίνεται μάχη για την 11αδα και από αυτό, ο μόνος κερδισμένος είναι ο ΟΦΗ”.

Πλέον, ο ΟΦΗ ξεκινάει με τις καλύτερες συνθήκες και ο Μανώλης Μονιάκης στέκεται στο γεγονός ότι η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα προηγούμενων χρόνων: “Όντως, φέτος είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Ξεκινάμε την σαιζόν με ιδανικές συνθήκες. Θέλουμε να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Ο κόσμος να είναι μαζί μας και θα πετύχουμε πολλά στο νέο πρωτάθλημα”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook