Οι κανόνες του Παύλου…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λάτρης της πειθαρχίας αλλά και φιλικός όταν χρειάζεται, ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει κερδίσει τους ποδοσφαιριστές με την ειλικρίνεια του αλλά και τον τρόπο συμπεριφοράς του.

Η παρουσία του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του ΟΦΗ αποτελεί ένα στοίχημα όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά και για τον ίδιο τον Καβαλιώτη τεχνικό. Και ο ίδιος φροντίζει από την πρώτη ημέρα να δείξει ότι φέτος η χρονιά θα είναι μια χρονιά εντελώς διαφορετική για εκείνον, τους ποδοσφαιριστές αλλά και ολόκληρο τον ΟΦΗ.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της πειθαρχίας και είναι απόλυτος σε όλα όσα έχουν να κάνουν με αυτόν τον τομέα. Πάει στο «Βαρδινογιάννειο» δύο και τρεις ώρες νωρίτερα από την έναρξη της προπόνησης όπου πραγματοποιεί συσκέψεις με τους συνεργάτες του. Τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Ταουσιάνη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Σάκη Παγωμένο και τους γυμναστές Τάσο Σιδερίδη, Σωτήρη Ρούσση.

Η πειθαρχία για τον Καβαλιώτη τεχνικό είναι το Α και το Ω. Για αυτόν τον λόγο έχει διαμηνύσει στους ποδοσφαιριστές του ότι δεν θα ανεχτεί από κανέναν πιθανό πειθαρχικό παράπτωμα ενώ τους έχει ζητήσει να προσέχουν την προσωπική τους ζωή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook