Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην Αργεντινή έγραψαν για πρώτη φορά το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για Καράσκο και Όγιος. Τελικά, ο δεύτερος ήρθε στο Ηράκλειο μετά βαΐων και κλάδων ενώ δεν αποκλείεται να έρθει και ο πρώτος που πέρυσι έκανε όργια με την Κλουμπ ντε Πατρονάτο.

Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε 12 φορές σε 24 παιχνίδια και στον ΟΦΗ έχουν συλλέξει αρκετές πληροφορίες για την ποιότητα που διαθέτει αλλά και την εκτελεστική δεινότητα του Μαουρίτσιο Καράσκο. Ωστόσο, μπορεί το ενδιαφέρον για τον 27χρονο επιθετικό να είναι υπαρκτό όμως από εκεί και πέρα είναι δεδομένο πως το ρόστερ του ΟΦΗ έχει… φουσκώσει και κατά συνέπεια χρειάζεται άδειασμα για τυχόν έξτρα κινήσεις.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Μαουρίτσιο Καράσκο ενδιαφέρει τον ΟΦΗ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τον έχει παρακολουθήσει πάρα πολλές φορές και ο ίδιος ο Παύλος Δερμιτζάκης που έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον φορ της Εστουδιάντες. Παράλληλα, το μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΟΦΗ είναι το γεγονός ότι ο Καράσκο μένει ελεύθερος από την Εστουδιάντες – οπότε η ομάδα δεν θα χρειαστεί να μπει στην διαδικασία συζητήσεων με τον σύλλογο όπως συνέβη και με την περίπτωση του Όγιος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook