“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 16 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 16 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Οι Αργεντινοί στέλνουν και Καράσκο

Ο Μάικλ Ογιος πέρασε χθες το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα υπέγραψε αλλά δεν αποκλείεται η αργεντίνικη παροικία στον ΟΦΗ να μεγαλώσει. Δημοσιεύματα από την Αργεντινή ανέφεραν ότι ο 26χρονος επιθετικός Μαουρίτσιο Καράσκο που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Εστουντιάντες είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει να υπογράψει. Από τον ΟΦΗ επιβεβαίωναν κατά το ήμισυ το ρεπορτάζ. Ανέφεραν δηλαδή ότι ενδιαφέρον υπάρχει για τον παίκτη αλλά για να αποκτηθεί θα πρέπει να φύγει κάποιος από την ήδη γεμάτη γραμμή κρούσης (Παπάζογλσυ, Νιμανί, Περογαμβράκης, Κανούλας).

Sportday

Ήρθε και έδεσε

Αναμενόταν το τελευταίο διάστημα με μεγάλη προσμονή από τους ανθρώπους του ΟΦΗ και χθες είχαν τη χαρά να τον δουν να προπονείται για πρώτη φορά με τη φανέλα του συλλόγου.
Ο λόγος για τον Μάικλ Ογιος. ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς του παίκτη απο την Εστουντιάντες στην οποία ανήκει. Στις δηλώσεις που έκανε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός. ανέφερε ότι «είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον ΟΦΗ και στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη πρόκληση που βρίσκομαι εδώ. θέλω να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της και για μένα είναι πολύ ευχάριστο που είμαι μαζί με τον Γκαλέτι που γνωρίζει την Ελλάδα και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο εύκολα. Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο του ΟΦΗ που έχω μάθει και έχω δει ότι ο κόσμος είναι καταπληκτικός και μου θυμίζει Αργεντινή». Ο Γκαλέτι ήρθε. ο Ογιος. το ίδιο. όμως στον ΟΦΗ φαίνεται να κλείνουν το μάτι σε ένα ακόμη παίκτη απο την Αργεντινή, που το όνομά του ακούστηκε πάλι πριν λίγο καιρό. Ο λόγος για τον 25χρονο δεξιοπόδαρο επιθετικό Μαουρίτσιο Καράσκο. Ενα κλασικό επιθετικό με το νούμερο «9» στην πλάτη, ο οποίος ανήκει επίσης στην Εστουντιάντες. αλλά απο το 2008 και μετά αγωνίζεται δανεικός σε άλλες ομάδες της Αργεντινής. Μπορεί αρχικά να μην υπήρχε η τάση για απόκτηση σέντερ φορ. αλλά στον ΟΦΗ γλυκοκοιτάζουν όλο και περισσότερο την συγκεκριμένη περίπτωση.

Γαύρος

Όγιος… ο μαθητής του Γκαλέτι

Η άφιξη του Γκαλέτι στο Ηράκλειο ήταν κίνητρο για τον Μόικλ Ογιος που ανακοινώθηκε και επίσημα οπό τον ΟΦΗ. Ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε ως δανεικός για έναν χρόνο οπό την Εστουδιάντες, με οψιόν αγοράς. Εκεί αγωνιζόταν από το 2007 ενώ έχει 9 συμμετοχές και 1 γκολ με την εθνική ομάδα της Αργεντινής U20. “Είναι μεγάλη πρόκληση που βρίσκομαι εδώ, θέλω να Βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της και για μένα είναι πολύ ευχάριστο που είμαι μαζί με τον Γκαλέτι που γνωρίζει την Ελλάδα και θα με Βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο εύκολα”, δήλωσε ο Ογιος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook