Ανακοινώθηκε ο “μικρός μάγος” – “Ανυπομονώ για τον κόσμο του ΟΦΗ” δήλωσε ο Όγιος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παίκτης του ΟΦΗ και με την βούλα είναι ο νεαρός Αργεντινός που δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να για να παίξει στο “Γεντί Κουλέ” μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε την Τρίτη την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του ΟΦΗ με την ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του για την επόμενη σαιζόν – ως δανεικός από την Εστουδιάντες. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι υπάρχει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2014.

“Πρόκληση το να είμαι εδώ”

Ο Μάικλ Όγιος, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον ΟΦΗ και στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη πρόκληση που βρίσκομαι εδώ, θέλω να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της και για μένα είναι πολύ ευχάριστο που είμαι μαζί με τον Γκαλέτι που γνωρίζει την Ελλάδα και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο εύκολα. Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο του ΟΦΗ που έχω μάθει και έχω δει ότι ο κόσμος είναι καταπληκτικός και μου θυμίζει Αργεντινή και τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΟΦΗ και όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στο Ηράκλειο και στην ομάδα».

Και η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο Μάικλ Όγιος (1992) είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ καθώς υπέγραψε το απόγευμα το νέο του συμβόλαιο, για ένα έτος με οψιόν αγοράς από πλευρά της ΠΑΕ. Ο 22χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Εστουδιάντες από το 2007 ενώ έχει 9 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής U-20.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook