Πρώτος έλεγχος στο “Γεντί Κουλέ” από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τις πόρτες του “Γεντί Κουλέ” πέρασαν σήμερα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής της Αποκεντρωμένης διοίκησης της Περιφέρειας Κρήτης που έκαναν τον πρώτο έλεγχο εν όψει της χορήγησης άδειας του γηπέδου για τη νέα χρονιά.

Από πλευράς ΟΦΗ ήταν οι Μάνθος Πουλινάκης, Ανδρέας Μανουσάκης και οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Νίκος Διαλυνάς και Αντώνης Κοτσιφάκης όπου εξήγησαν στα μέλη της Επιτροπής ότι συνεχίζονται οι εργασίες που απαιτούνται και οι οποίες έχουν να κάνουν με την τοποθέτηση του φωτισμού. Παράλληλα, ζητήθηκε από την ΠΑΕ να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εκδοθεί άμεσα η οικονομική άδεια για τη νέα χρονιά.

Την Αποκεντρωμένη Διοίκηση εκπροσώπησαν οι κ. Πετράκης (μηχανικός της αποκεντρωμένης διοίκησης), Θεοδωσάκης (εκπρόσωπος ΕΠΣΗ), Βισκαδούρος (εκπρόσωπος αστυνομίας), Παρασύρης (εκπρόσωπος πυροσβεστικής) και Δρακωνάκης (γιατρός), οι οποίοι διαπίστωσαν ότι σε μεγάλο βαθμό έχουν υλοποιηθεί τα περισσότερα πράγματα που είχαν ζητήσει από την περυσινή περίοδο και κάποιες μικρές παρεμβάσεις θα γίνουν άμεσα από την ΠΑΕ συγχρόνως με την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook