Οι δύο φάσεις των αποχωρήσεων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή μέχρι να υπάρξουν οι πρώτες αποχωρήσεις με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα υπάρξουν αρκετές και μάλιστα πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Όπως αναφέραμε και την Κυριακή, το ρόστερ του ΟΦΗ έχει φτάσει τους 34 ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα να είναι πλέον υπεράριθμο σε σχέση με αυτά που θέλει ο Παύλος Δερμιτζάκης. Μάλιστα, αυτός ο αριθμός θα μεγαλώσει σε σχέση με τις επόμενες αφίξεις οπότε επιβάλλονται αρκετές αποχωρήσεις.

Ήδη, έχουν αποχωρήσει οι Χαριτωνίδης, Συνάνης, Βαλεριάνος, Χατζηκοσμάς ενώ οι Ντελία, Μπρόκος που επέστρεψαν από Ρούβα και Πανηλειακό δεν πρόκειται να συνεχίσουν στην ομάδα.

Όμως και πάλι χρειάζεται να υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις προκειμένου το ρόστερ να αποκτήσει μια αριθμητική ισορροπία – κάτι που θέλει και ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καβαλιώτης τεχνικός θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις του μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποχωρήσεις ακόμα και όταν επιστρέψει η ομάδα από την Ολλανδία.

Στον ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι μέχρι να ολοκληρωθεί το κομμάτι των δανεισμών και των λύσεων των συμβολαίων, δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλες προσθήκες προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το ρόστερ ακόμα περισσότερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook