“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 9 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 9 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Στο Ηράκλειο ο Όγιος

Τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, που συνοδευόταν από τον μάνατζερ του, υποδέχθηκαν 10 φίλοι της κρητικής ομάδας.
Σήμερα αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με οψιόν αγοράς από την κρητική ομάδα.
«θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο μέσα στο γήπεδο για να κάνει η ομάδα μία πολύ καλή σεζόν. Είναι πρόκληση για μένα η μεταγραφή στην Ευρώπη» δήλωσε ο Ογιος που παίζει οε ΟΛες τις θέσεις της επίθεσης και έκανε ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία του Λουτσιάνο Γκαλέτι στον ΟΦΗ.
«Η παρουσία του μέτρησε πάρα πολύ στην απόφασή μου να έρθω στην Κρήτη. Με τον Λουτσιάνο ήμασταν μαζί στην Εστουντιάντες για πέντε μήνες. Μου είπε καλά λόγια για τον ΟΦΗ. Ηθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στην Ευρώπη, να έχω μία δεύτερη ευκαιρία να γίνω γνωστός».
Ο νεαρός διεθνής με την U20 της Αργεντινής δήλωσε διψασμένος για ποδόσφαιρο.
«Εχω να παίξω αρκετό καιρό και έχω δίψα για μπάλα. Μέχρι να ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα θα είμαι έτοιμος».
Την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη αναμένεται στο Ηράκλειο ο Αφρικανός αμυντικός Σβασίγια που αποκτήθηκε δανεικός από τους Κάιζερ Τσιφς.

Μονοετές συμβόλαιο υπέγραψε χθες ο Ντάνι Φερνάντες και είναι και με τη βούλα παίκτης του ΟΦΗ. Ο 30χρονος τερματοφύλακας δήλωσε χαρούμενος. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ.
Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε μια τέτοια ομάδα με τεράστια ιστορία και κόσμο. Γνωρίζω πού έρχομαι και ποιος είναι ο ΟΦΗ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα μας τον στόχο της».
Στη συνέχεια η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του… «Παίκτης του ΟΦΗ για τον επόμενο χρόνο είναι ο ψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας».

Sportday

Με έπεισε ο Γκαλέτι

Το ρολόι έδειχνε 23.30. όταν ο Μάικλ Ογιος έκανε την εμφάνιση του στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΟΦΗ και της Εστουδιάντες είχαν ολοκληρωθεί χθες το πρωί και ο Αργεντινός πήρε το πρώτο αεροπλάνο με σκοπό να έρθει στην άλλη… άκρη της Γης.
Παρά το προχωρημένο της ώρας και την α μεγάλη ταλαιπωρία, ο 2Ιχρονος ποδοσφαιριστής ήταν χαμογελαστός και δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του και για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. ο οποίος ήταν αυτός που τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα.
«Καθοριστικό ρόλο στο να απαντήσω θετικά στον ΟΦΗ έπαιξε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Μου μι λησε με τα καλύτερα Adyta νια την ομάδα και τις συνθήκες. Ο Λουτσιάνο είναι ένα πρόσωπο που τον ξέρω τον σέβομαι απεριόριστα. Κάναμε μαζί προπονήσεις για πέντε μήνες στην Εστουδιάντες. μου μίλησε νια τον ΟΦΗ κι απ’ την πρώτη στιγμή ήθελα να έρθω», είπε ο Ογιος. ο οποίος πρόσθεσε πως έχει πολλά να δώσει.
«Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Είμαι 21 ετών κι έχω πολλά να δώσω. Θέλω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της Τι λέει η συμφωνία μεταξύ ΟΦΗ και Εστουδιάντες. Ο Ονιος έρχεται δανεικός νια ένα χρόνο, με τον ΟΦΗ να μπορεί να αγοράσει το 50% των δικαιωμάτων του τον ερχόμενο Δεκέμβριο και το 100% το επόμενο καλοκαίρι.
Ο Αργεντινός θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις κσι ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Live Sport

Υπέγραψε ο Φερνάντες

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Φερνάνιεε Στο δυναμικό ίου ΟΦΗ ανήκει και τυπικά από ο Ντάνιελ Φερνάντεε. Ο Πορτογάλε πρώην τερματοφύλακαε του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε χθεε το πρωί oris αηαραίτητεε ιατρικέε εξετάσει και στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία ms κρητικήε ΠΑΕ. όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειαε ενόε έτουε. Ins πρώτεε του δηλώσειε us παίκτηε του ΟΦΗ έσπευσε να τονίσει ότι γνωρίζει πολύ καλά τη δυναμική που έχει ο σύλλογοε.βΕίμαι πολύ χαρούμενοε που βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε μια τέτοια ομάδα με τεράστια ιστορία και κόσμο. Γνωρίζω πού έρχομαι και noios είναι ο ΟΦΗ και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχει η ομάδα μαε τον στόχο τηε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook