Στεφανουδάκης: “Στο 80-90% των δυνατοτήτων του άμεσα ο Γκαλέτι”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο γιατρός του ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης μιλώντας στον Αthletic Radio 104,2 εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι και τόνισε πως ο Αργεντινός σταρ αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Στεφανουδάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 

Για την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ όπου μεταξύ άλλων ευχαριστεί και την κλινική interclinic…

Όταν δουλεύεις στο χώρο σου είναι σημαντικό να αγαπάς αυτό που κάνεις, να μην αυτοδιαφημίζεσαι και όταν βλέπεις ότι κάποιοι άνθρωποι σε ευχαριστούν είναι μια επιβράβευση και το χαίρεσαι. Ο καθένας με τον τρόπο του προσφέρει όσο μπορεί. Θέλω να ξέρετε πως ο ΟΦΗ έχει ένα ιατρικό επιτελείο από τα καλύτερα στην Ελλάδα.

Για τον Γκαλέτι…

Έχουν περάσει και στο παρελθόν παίκτες που βάλαμε στοίχημα να τους αξιοποιήσουμε και παίκτες που θέλαμε να πάρουμε κάτι. Ο Γκαλέτι είναι μια διαφορετική ιστορία. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιος κλάσης και θέλουμε να αποδώσει αυτά που ξέρει. Βλέπουμε μια άριστη λειτουργία του νεφρού, τα βιοχημικά του, βλέπουμε μια άριστη λειτουργία στην υγεία των νεφρών και έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι. Νομίζω θα δούμε την περίπτωση Κλαζνιτς που μετά το πρόβλημα υγεία που είχε έβγαζε μάτια. Έχει εγκλιματιστεί ο Λουτσιάνο, έχει γίνει φίλος μας και δείχνει μεγάλη διάθεση. Με μια τέτοια ψυχολογία και με ιατρικά δεδομένα που δείχνουν πως πάμε άνετα θεωρώ πως θα πάμε και πολυ καλά στην συνέχεια. Είναι πέρα από το αναμενόμενο τα αποτελέσματα και αυτά που δείχνει ιατρικά βγάζουν ενθουσιασμό. Πάμε για πλήρη αποκατάσταση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ιατρικα ξεκινάμε με τις ευνοϊκότερες συνθήκες και άμεσα νομίζω ότι θα είναι στο 80-90% των δυνατοτήτων του. Στην έναρξη του πρωταθλήματος θεωρώ πως θα είναι απόλυτα έτοιμος. Εχει καλεί ψυχική διάθεση και αυτό το αλλάζει όλα. Λες και βρήκε τον τόπο του. 

Για τη νέα σεζόν και πως την βλέπει…

Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Δεν μπορείς ποτε να πεις κάτι στα σίγουρα. Ο στόχος με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα είναι να πάμε ψηλά. Τώρα αν έχεις ένα τραυματισμό στον βασικό κορμό σου μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Ξεκινάμε με τις καλύτερες συνθήκες τα τελευταία 13 χρόνια. Τα προβλήματα που περάσαμε μας κάνανε μια γροθιά. Κάναμε 5 χρόνια στεναχώριας αλλά νομίζω πως από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Τέτοια εποχή πέρσι δεν είχαμε διοίκηση αλλά αυτά ανείκουν στο παρελθόν και πάμε γι’άλλα. Ελπίζω να είμαστε δυνατοί τη νέα χρονιά και να γεμίζει το γήπεδο. Η δύναμη του ΟΦΗ είναι ο κόσμος του.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook