“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 8 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Ήρθε και υπογράφει ο Φερνάντες

Ο Ντάνι Φερνάντες έφτασε χθες στο Ηράκλειο, σήμερα υπογράφει και θα αποτελέσει την ένατη μεταγραφή του ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τον Καναδά και θα ενσωματωθεί στην αποστολή απευθείας στην Ολλανδία, στις 17 Ιουλίου.
Για τον Ογιος δεν υπήρξε εξέλιξη, στον ΟΦΗ, πάντως, τον θεωρούν «κλεισμένο».
Ο Αργεντινός ήταν εκτός αποστολής στο σαββατιάτικο φιλικό της Εστουντιάντες με τη Σαν Μαρτίν. Ο Παύλος Δερμιτζάκης, τέλος, άναψε πράσινο για τον 25χρονο Καμερουνέζο μέσο Χοοέ Αλεξ Ικενγκ. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να αποχωρήσει κάποιος από τους υπάρχοντες μέσους, μάλλον ο Βερόν.

Sportday

Παίκτης του ΟΦΗ ο Φερνάντες

Εφτασε χθες το μεσημέρι στο Ηράκλειο ο Ντάνι Φερνάντες ο οποίος θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει στον ΟΦΗ. Επί της υποδοχής στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» (το αεροσκάφος μάλιστα προσγειώθηκε νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα άφιξης) εξυπακούεται ότι ήταν οι άνθρωποι της κρητικής ΠΑΕ, ενώ το «παρών» έδωσαν φυσικά και οι δημοσιογράφοι.
0 29χρονος γκολκίπερ (με το πολυετές πέρασμα κατά το παρελθόν από το ελληνικό πρωτάθλημα) δεν έκανε δηλώσεις και ανανέωσε για σήμερα το ραντεβού με τους δημοσιογράφους, λέγοντας ότι προτιμά να κάνει τις πρώτες του «τοποθετήσεις» αφότου ολοκληρωθεί και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μονοετές.
Κατά τα άλλα. εντός των ημερών ο ΟΦΗ περιμένει εξελίξεις στο θέμα του Αργεντινού Ογιος. Ενός ποδοσφαιριστή, που σύμφωνα με όλες τις συστάσεις που τον «συνοδεύουν», είναι μεγάλης ποιότητας και αν τελικά έρθει στον ΟΦΗ θα ενισχύσει πολύ το ράστερ της κρητικής ΠΑΕ. Εχουν δώσει μεγάλη έμφαση οι άνθρωποι του συλλόγου σε αυτή τη μεταγραφή και κάνουν ο.τι μπορούν για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, με τις ευλογίες του Γκαλέτι. ο οποίος άλλωστε είναι και ο άνθρωπος που πρότεινε τον συγκεκριμένο παίκτη. 0 Ογιος αγωνίζεται στην Εστουντιάντες και οι διαπραγματεύσεις του ΟΦΗ με τη διοίκηση του αργεντίνικου συλλόγου έχουν εξελιχθεί σε «σκληρό πόκερ». Για να «ψήσει» ο ΟΦΗ τους Αργεντινούς έχει καταθέσει μια σύνθετη πρόταση, με ρήτρες, ποσοστά μεταπώλησης κ.λπ. Μέρα με τη μέρα βελτιώνει ολοένα και περισσότερο το συνολικό «πακέτο» της προσφοράς του. γιατί η Εστουντιάντες δεν ρίχνει ι με τίποτα τις απαιτήσεις της. Από την άλλη. ο ΟΦΗ δεν θέλει να ξε φύγει σε υπερβολικό βαθμό οικονομικά, αλλά δίνει μεγάλη μάχη για την ολοκλήρωση της σημαντικής αυτής μεταγραφής Οπως και να χει. το όλο θέμα αναμένεται να ξε καθαρίσει οριστικά εντός των προσεχών ημερών.

Πράσινη

Φάνης… Μπαστούνης

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από χθες o Ντάνι Φερνάντες, προκειμένου να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις της μετακίνησης του στον ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αρνήθηκε διακριτικά να κάνει την όποια δήλωση, καθώς θέλει πρώτα να τα βρει σε όλα με τη διοίκηση. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι η πτήση του Πορτογάλου έφτασε 20 λεπτά νωρίτερα στο «Νίκος Καζαντζάκης» με αποτέλεσμα το μέλος του Δ.Σ.
της ΠΑΕ Γιώργος Βλαχάκης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Πέτρος Μαρινάκης να τον παραλάβουν κυριολεκτικά έξω από το αεροδρόμιο. Πλέον σειρά παίρνουν οι Ζβασίγια και Όγιος προκειμένου οι Κρητικοί να ολοκληρώσουν τη μεταγραφική τους ενίσχυση. Με την προσθήκη και αυτών των δυο παικτών το έμψυχο υλικό θα ξεπεράσει τους 33 ποδοσφαιριστές. Κάτι που μαρτυρά και το κύμα αποχωρήσεων που έρχεται για τον ΟΦΗ. Τα μέχρι τώρα μεταγραφικά αποκτήματα είναι οι Νιμανί, Φραγκουλάκης, Μιλιάζες, Κάλαϊτζιτς, Γκαλέτι. Τριηοτσέρης, Στάθης και Δασκαλάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook