Το τελευταίο κομμάτι του παζλ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Φερνάντες ήρθε, αναμένονται ακόμα οι Ζβασίγια, Όγιος και στον ΟΦΗ πλέον φροντίζουν να επιλέξουν με προσοχή το τελευταίο κομμάτι που θα μπει στο παζλ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Νωρίτερα, αναφερθήκαμε σε ρεπορτάζ μας για τον αριθμό του ρόστερ που έχει φτάσει πλέον τους 33 παίκτες που ωστόσο θα φτάσει τους 38! Πέραν όμως των αποχωρήσεων, θα υπάρξουν και οι τελευταίες προσθήκες που θα κλείσουν το ρόστερ του ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με τις μεταγραφές των Ζβασίγια, Φερνάντες, Όγιος – ο ΟΦΗ κλείνει τα ανοικτά μέτωπα και πλέον μένει μια τελευταία θέση στο ρόστερ που αφορά την τελευταία προσθήκη στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Σε αυτήν την θέση, ήδη υπάρχουν οι Κουρδάκης, Τριποτσέρης – ήρθε ο Ζβασίγια και θα έρθει ακόμα ένας.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε αναφερθεί στην υπόθεση Ταυλαρίδη που μόνο εύκολη δεν είναι. Αντιθέτως είναι δύσκολη και συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες για να γίνει πράξη. Στον ΟΦΗ κάνουν μια προεργασία για τα στοιχεία του κεντρικού αμυντικού που θα κλείσει το ρόστερ ωστόσο στην ομάδα δεν δείχνουν να βιάζονται. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να γίνει αυτή η μεταγραφή μετά την αναχώρηση του ΟΦΗ για την Ολλανδία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook