Με 33 παίκτες οι προπονήσεις!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με βάση τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο «Βαρδινογιάννειο», προβλέπεται «τσουνάμι» αποχωρήσεων από το ρόστερ και μάλιστα πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία.

Αυτήν την στιγμή, με τον ΟΦΗ προπονούνται ούτε λίγο – ούτε πολύ, 33 συνολικά ποδοσφαιριστές και ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι μεταγραφές. Με τις αφίξεις των Φερνάντες, Ζβασίγια, Όγιος και ενός ακόμα στόπερ ο αριθμός θα εκτοξευτεί στους 37! Αριθμός που αν μη τι άλλο είναι τεράστιος και δείχνει τον μεγάλο δρόμο των αποχωρήσεων που έρχεται για τον ΟΦΗ.

Ως προς τον αριθμό των ποδοσφαιριστών, οι 20 προέρχονται από την ομάδα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου: Βερόν, Μπανούσης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Κανούλας, Κυζιρίδης, Ροβίθης, Κουρδάκης, Κολιακουδάκης, Λαμπρόπουλος, Καπουράνης, Περογαμβράκης, Νύχταρης, Γιαγκιόζης, Μπούρμπος, Γουναρίδης, Μακρής, Αγριμάκης, Βιτώρος.

Τα 8 μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ: Νιμανί, Φραγκουλάκης, Μιλιάζες, Κάλαϊτζιτς, Γκαλέτι, Τριποτσέρης, Στάθης, Δασκαλάκης

Στους παραπάνω ποδοσφαιριστές, προστίθεται ο Χοσέ Άλεξ Ικένγκ που προπονείται με τον ΟΦΗ τις τελευταίες ημέρες, ο Τζιράκης που έρχεται από τον Ρούβα και οι Μπαμπουλάκης, Φαζός, Δαμιανάκης που αγωνίστηκαν με την Κ20

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook