Η ρήτρα και η οψιόν αγοράς τα «κλειδιά» για Όγιος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά το γεγονός ότι ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ, η υπόθεση απόκτησης του παραμένει δύσκολη λόγω της οψιόν αγοράς και της ρήτρας μεταπώλησης του.

Στον ΟΦΗ βρίσκονται σε «ανοικτή γραμμή» με την Εστουδιάντες προκειμένου να κλείσει άμεσα το θέμα της απόκτησης του. Και οι λόγοι που δεν έχει κλείσει οριστικά το θέμα αφορούν την οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι αλλά και το ποσοστό της ρήτρας μεταπώλησης που θα μπει στο συμβόλαιο.

Προτεραιότητα των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να κλείσουν άμεσα το θέμα αλλά και να πάρουν τον Αργεντινό με τους δικούς τους όρους. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν δημοσιεύματα στην Αργεντινή που έκαναν λόγο για οψιόν αγοράς που έφτανε τις 300.000 δολάρια (περίπου 230 χιλ. ευρώ).

Στο μεταξύ, ο Όγιος – που δεν υπολογίζεται από τον Πελεγκρίνι – κάνει καθημερινά προπονήσεις με την Εστουδιάντες αλλά με ένα ξεχωριστό γκρουπ παικτών της ομάδας που πρόκειται να δοθούν δανεικοί ή να μείνουν ελεύθεροι από τους «Φοιτητές».

Είναι δεδομένο πάντως ότι η υπόθεση απόκτησης του Όγιος βρίσκεται στον σωστό δρόμο και μόλις τακτοποιηθούν αυτά τα δύο – αλλά σημαντικά –  ζητήματα τότε ο 22χρονος μεσοεπιθετικός θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα και το Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook