“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Κυριακή 7 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 7 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

“Πόκερ” για Όγιος

Σε… παρτίδα πόκερ έχουν μετατραπεί οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΟΦΗ και της Εστουδιάντες για τον Ογιος. Η ομάδα της Αργεντινής προέβαλε κάποιες επιπλέον οικονομικές απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να υπάρξει εμπλοκή στο θέμα και χθες αργά το βράδυ -λόγω διαφοράς ώρας- αναμενόταν να δοθεί συνέχεια στις συζητήσεις. Στον ΟΦΗ επιθυμούν διακαώς τον Αργεντινό και είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό.τι καλύτερο μπορούν για να τον αποκτήσουν. Σήμερα το απόγευμα θα φτάσει στην Κρήτη ο Ντάνι Φερνόντες, ο οποίος θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ. Σε ό.τι αφορά τον Καμερουνέζο αμυντικό μέσο Ικένγκ. ο οποίος δοκιμάζεται, έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και αναμένεται να αποκτηθεί.

Goal

Σκληρό πόκερ για Όγιος

Σε σκληρό πόκερ με τη διοίκηση της Εστουντιάντες έχει εξελιχθεί η διαπραγμάτευση των ανθρώπων του ΟΦΗ για την απόκτηση του 22χρονου Μάικλ Ογιος αφού οι Αργεντινοί αλλάζουν συνεχώς τις θέσεις τους και τις απαιτήσεις τους ώστε να προχωρήσει ο δανεισμός.
Ωστόσο στον ΟΦΗ είναι αισιόδοξοι πως ίσως και σήμερα η συμφωνία θα επέλθει και ο Ογιος θα μπει στο αεροπλάνο για Ηράκλειο.
Αυτό θα κάνει σήμερα ο Φερνάντες, ο οποίος λίγο μετά τις 4 μ.μ θα αφιχθεί προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.
Εξαιρετικά στοιχεία δείχνει στις προπονήσεις ο 25χρονος Καμερουνέζος μέσος ΑλεξΙκενγκ.

ΦΩΣ

Παζάρια ΟΦΗ με Εστουδιάντες για Όγιος

Την ώρα που Φερνάντεζ και Ζβασίγια είναι καθ’οδόν προς το Ηράκλειο, ώστε να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, να υπογράψουν δηλαδή οι δύο παίκτες και να ανακοινωθεί η απόκτηση τους, το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΟΦΗ στρέφεται σε άλλες τρεις ανοιχτές υποθέσεις, από τις οποίες θα διαμορφωθεί η τελική εικόνα του ράστερ. Ο λόγος για τους Όγιος, Ίκενγκ και Νικολιά, αλλά και τον τελευταίο άγνωστο «Χ» της εξίσωσης «ράστερ του ΟΦΗ» που αφορά την απόκτηση ενός στόπερ. Γ\α τον Αργεντινό τα πράγματα είναι γνωστά, από την Εστουντιάντες έχει ανακοινωθεί ότι θα δοθεί δανεικός χωρίς όμως και να γίνεται αναφορά ο τόπος προορισμού του, στον ΟΦΗ εκφράζουν την αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα πάει στο Ηράκλειο ποντάροντας σε μεγάλο βαθμός στο… σκριν του Γκαλέτι και περιμένουν να διαπιστώσουν πώς θα εξελιχτεί η υπόθεση. Στην ουσία πρόκειται για μια σκληρή διαπραγμάτευση, αν και αρχικά είχε διαφανεί ότι θα επρόκειτο για υπόθεση ρουτίνας. Η διαφορά εντοπίζεται στη ρήτρα του επόμενου καλοκαιριού ή το ποσοστό μεταπώλησης που θα πρέπει να καρπωθεί ο ΟΦΗ. Πάντως στο Ηράκλειο έχουν καταστήσει σαφές ότι θα κάνουν το παν για να αποκτήσουν τον παίκτη.
Ο Καμερουνέζος Ίκενγκ έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις στο διάστημα που δοκιμάζεται στον ΟΦΗ και μένει να φανεί αν ο Δερμιτζάκης πειστεί για την αναγκαιότητα της απόκτησής του. Από εκεί και πέρα, εξετάζουν και την περίπτωση του νεαρού Νικολιά, που πέρσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.
Όσον αφορά το θέμα του στόπερ, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη που να δείχνει προς τα πού βαδίζει η υπόθεση. Βέβαια στην περίπτωση που ολοκληρωθούν όλα τα άλλα θέματα μέχρι να αναχωρήσει η αποστολή για την Ολλανδία και παραμένει ανοιχτό μόνο αυτό του δεύτερου στόπερ, ο μεταγραφικός σχεδιασμός, τουλάχιστον ως προς τον | χρόνο, θα έχει υλοποιηθεί αν όχι απόλυτα, τότε στη συντριπτική I του πλειοψηφία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook