«Μόνο ΟΦΗ, τίποτα άλλο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παναιτωλικός και Απόλλωνας έδιναν περισσότερα χρήματα στον Πορτογάλο όμως εκείνος έβαλε πάνω από όλα την ιστορία και το μέγεθος του ΟΦΗ δίνοντας ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις.

Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για το Ντάνι Φερνάντες χρονολογείται από την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος. Εκείνη την ημέρα, η πλευρά του Πορτογάλου γκολκίπερ δέχτηκε διαδοχικά τηλεφωνήματα από τους Πουλινάκη, Μαχλά εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για την έλευση του στο Ηράκλειο.

Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν για αρκετές ημέρες και στον ΟΦΗ κρατούσαν μυστικό το όνομα του – φοβούμενοι πιθανή «σφήνα» άλλων ομάδων. Όπως και έγινε.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα, ο Ντάνι Φερνάντες δέχτηκε διαδοχικές κρούσεις από τον Παναιτωλικό και τον Απόλλωνα Αθηνών. Μάλιστα, ακόμα και το απόγευμα της Παρασκευής διαρρεόταν από το Αγρίνιο ότι ο Πορτογάλος «θεωρείται φαβορί» για την εστία του Παναιτωλικού.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ήταν αλήθεια αφού ο Φερνάντες είχε συμφωνήσει με την διοίκηση του ΟΦΗ εδώ και αρκετές ημέρες. Μάλιστα, ακόμα και όταν ο πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ δέχτηκε κρούσεις με πολύ υψηλότερες προτάσεις από τις δύο ομάδες – είπε αμέσως «όχι».

«Θέλω να πάω στον ΟΦΗ γιατί ξέρω ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα. Έχει κόσμο, ιστορία και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Η δική μου επιθυμία πάντα είναι να αγωνίζομαι σε μεγάλες ομάδες» τόνιζε στο περιβάλλον του μιας και ο Φερνάντες έχει αρκετούς φίλους στην Ελλάδα αφού ήρθε στην χώρα μας σε πολύ μικρή ηλικία αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook