Το «κόλπο γκρόσο» με την μεταγραφή του Φερνάντες και το 30% στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η μεταγραφή του Πορτογάλου τερματοφύλακα ολοκληρώνεται με τον ΟΦΗ να κάνει ένα μεγάλο «κόλπο γκρόσο» καθώς πέραν των χρημάτων που θα δώσει, κατάφερε να βάλει και ρήτρα μεταπώλησης του για το καλοκαίρι του 2014!

Το σήριαλ του Ντάνι Φερνάντες είχε αίσιο τέλος και στον ΟΦΗ δεν χαμογελούν μόνο για το γεγονός ότι ενισχύεται η ομάδα σε τεράστιο βαθμό αλλά και για το ότι κατάφεραν να «κλείσουν» την μεταγραφή με τους όρους που εκείνοι ήθελαν.

Παρά το γεγονός ότι ΟΦΗ και Φερνάντες τα είχαν βρει εδώ και αρκετές ημέρες – και μάλιστα με μικρό ποσό (πενταψήφιο) για τις απολάβες του – οι απαιτήσεις της Τβέντε ήταν το εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει τον Πορτογάλο χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ στους Ολλανδούς ενώ ο Πουλινάκης έβαλε όρο ότι η ομάδα θα εισπράξει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που ο Φερνάντες πωληθεί το καλοκαίρι του 2014.

Στην αρχή, οι Ολλανδοί ήταν αρνητικοί μιας και ο Φερνάντες ανήκει στην Τβέντε και όχι… στον ΟΦΗ και απαιτούσαν να μην μπει αυτός ο όρος. Όμως, η επιμονή του ΟΦΗ είχε αξία μιας και στην συμφωνία μπήκε το ποσοστό μεταπώλησης που είναι 30% σε περίπτωση που ο Φερνάντες πωληθεί το επόμενο καλοκαίρι!

Οπότε, αν σκεφτείτε όλα τα παραπάνω, τότε μπορείτε να καταλάβετε γιατί στον ΟΦΗ πανηγυρίζουν όχι μόνο γιατί έκαναν μια μεγάλη μεταγραφή αλλά και γιατί έγινε με οικονομικούς όρους που είναι… λουκούμι!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook