Ειδικές άδειες από Legea και χορηγούς για την φανέλα του 1968

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες στην ΠΑΕ για την επετειακή εμφάνιση που συνδυάζεται με την φανέλα του 1968. Ειδικές άδειες θα πάρει ο ΟΦΗ για να είναι αυτούσια η η φανέλα με αυτήν εκείνης της χρονιάς.

Στον ΟΦΗ έχουν χαράξει ένα ειδικό πλάνο για την επετειακή φανέλα που θα φορεθεί μόνο σε ένα ματς και θα είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν που φορούσε η ομάδα το 1968. Στην φανέλα δεν θα έχει ούτε χορηγούς, ούτε το σήμα της Legea ενώ θα είναι ακριβώς το ίδιο σχέδιο με αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία. Ουσιαστικά, δηλαδή, στην φανέλα θα υπάρχει μόνο το σήμα του ΟΦΗ.

Για να συμβεί αυτό έπρεπε στον ΟΦΗ να πάρουν ειδική άδεια τόσο από την Legea μιας και η φανέλα δεν θα κατασκευαστεί από την ιταλική εταιρεία αλλά και από τις εταιρείες που διαφημίζονται στο μπροστινό μέρος της φανέλας (π.χ. ΟΠΑΠ).

Όσο για το πίσω μέρος της φανέλας, επιθυμία των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να φαίνεται μόνο ο αριθμός της και τίποτα άλλο. Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δοθεί ειδική άδεια από την Σούπερ Λιγκ και για αυτόν τον λόγο θα γίνουν συζητήσεις με τους ανθρώπους του συνεταιρισμού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook