Φραγκουλάκης: “Απωθημένο να παίξω στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την επιστροφή του στα “ασπρόμαυρα” και τόνισε ότι “στην ουσία έφυγα παιδί από τον ΟΦΗ και γύρισα άντρας”.

«Δύο φορές που έχω πάει στο «Βαρδινογιάννειο» είναι λίγο περίεργα για εμένα. Ήμουν 12 χρόνια στην ομάδα και μπορεί να έλειψα 9 χρόνια αλλά είναι το σπίτι μου γιατί από την Πέμπτη δημοτικού ήμουν εκεί μέρα – νύχτα. Έστω και αργά επέστρεψα στην ομάδα που μεγάλωσα. Στην ουσία έφυγα παιδί και γύρισα άντρας» είπε χαρακτηριστικά στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή «Ανατροπή και Πέναλτι» με το Νίκο Μαρκάκη για την επιστροφή του στο ΒΑΚ μετά από 8 ολόκληρα χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης στον Athletic Radio 104,2

Για το ότι ξεκίνησε από τον ΟΦΗ αλλά δεν έπαιξε ποτέ: «Δεν κρύβω ότι όσο έλειπα, πάντα ήθελα να παίξω στον ΟΦΗ. Όλοι από μικρά παιδιά θέλαμε να παίξουμε στον ΟΦΗ. Και είναι ένα απωθημένο μου. Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες αλλά όταν μου έγινε η πρόταση από τον ΟΦΗ αποφάσισα να γυρίσω στο Ηράκλειο και νιώθω δικαιωμένος για την απόφαση μου».

Για το αν νιώθει ότι έχει να αποδείξει την αξία του: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Άλλοι άνθρωποι ήταν τότε στον ΟΦΗ και άλλοι τώρα. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με έφεραν και να τους αποδείξω με την απόδοση μου ότι πήραν σωστή απόφαση. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και με την βοήθεια του κόσμου να αφήσουμε στο παρελθόν τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε».

Για τον έναν χρόνο στον Αστέρα Τρίπολης: «Εμείς οι Κρητικοί αγαπάμε πολύ την Κρήτη και όταν περάσαμε την θάλασσα πάντα την αναζητούμε. Έτσι και εμένα μου έλειπε συνέχεια. Έπαιζα σε μια καλή ομάδα όμως όταν δεν αισθάνεσαι κάπου καλά τότε δεν έχει σημασία να είσαι εκεί. Έτσι και εγώ δεν περνούσα καλά και αποφάσισα να γυρίσω σελίδα».

Για τη νέα χρονιά: «Σίγουρα, δεν θα είναι η περσινή χρονιά. Με τις δυσκολίες της μη αδειοδότησης ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Από την στιγμή που φέτος η ομάδα είχε την δυνατότητα να κάνει μεταγραφές, ενισχύθηκε και έτσι δεν θα τραβήξουμε αυτά που τράβηξε πέρυσι ο ΟΦΗ».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΟΦΗ: «Αυτό που βλέπω τις δύο ημέρες που είμαι στο «Βαρδινογιάνειο» βλέπω ότι η ομάδα είναι μια οικογένεια. Έχουν μείνει τα παιδιά από την προηγούμενη σαιζόν και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα και να βοηθήσει ο καθένας από την πλευρά του όσο μπορεί».

Για την συνεργασία του με τον Παύλο Δερμιτζάκη: «Σίγουρα, έπαιξε ρόλο και ο κύριος Δερμιτζάκης που μου είπε ότι με ήθελε όμως και εγώ ήθελα να γυρίσω. Είχα πρόταση από τον Πανθρακικό όμως δεν σκέφτηκα καθόλου γιατί ήθελα να έρθω στον ΟΦΗ. Έπαιξε ρόλο η παρουσία του κυρίου Δερμιτζάκη αλλά και ο τρόπος που μιλήσαμε με τον πρόεδρο».

Για τους στόχους του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα: «Ξεκινάει ένα παράξενο πρωτάθλημα και μετά από αρκετά χρόνια υπάρχουν 18 ομάδες. Τους στόχους τους βάζει καταρχήν η διοίκηση και ο προπονητής και στην συνέχεια εμείς. Πρώτος στόχος είναι να μην περάσει η ομάδα αυτά που πέρασε πέρυσι. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στην συνέχεια θα βάζουμε στόχους. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να λέμε ότι πάμε για την παραμονή».

Για το ρόστερ του ΟΦΗ: «Είναι καλό ότι υπάρχει ανταγωνισμός και ότι ο καθένας προσπαθεί για να κερδίσει την θέση του στην 11αδα. Αυτό κάνει καλό στην ομάδα και αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Δεν μπορώ να πω κάτι για τον κόσμο του ΟΦΗ γιατί έχει δείξει ότι βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Από την στιγμή που είμαι παίκτης του ΟΦΗ θα δώσω τα πάντα για να εκπληρώσει τους στόχους της η ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook