“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 2 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Κλείνει ο Φερνάντες, υπογράφει ο Φραγκουλάκης

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ βρίσκονται μια ανάσα πριν από την ολοκλήρωση ι .ης συμφωνίας με τον Πορτογάλο γκολκίπερ και την ολλανδική Τβέντε στην οποία ανήκει προκειμένου ρ γνωστός μας από το πέρασμα του από ΠΑΟΚ, Ηρακλή, ΠΑΟ και Πανσερραίκό να φορέσει μια ακόμη φανέλα ελληνικής ομάδας.

Ο 30χρονος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με την Τβέντε για μια ακόμη χρονιά και οι πληροφορίες μιλάνε νια διάθεση των Ολλανδών να καλύψουν μέρος του ποσού που προβλέπεται για την επόμενη χρονιά. Έτσι, το πιθανότερο είναι μέσα στα επόμενα 24ωρα να γίνει ο Φερνάντες να γίνει και επίσημαπαίκτης του ΟΦΗ.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη που, τυπικά πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του με τον Αστέρα Τρίπολης για να υπογράψει την τριετή συνεργασία του με την ομάδα του Ηρακλείου.

Goal

Τον αγκαλιάζει ο κόσμος

Ο λαός του ΟΦΗ φωνάζει «παρών». Πέντε ημέρες από την έναρξη της διάθεσης τους οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη δοθεί περισσότερα από 1.000 εισιτήρια διαρκείας, αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος αν σκεφτεί κανείς ότι πέρσι είχαν διατεθεί συνολικά 850 κομμάτια.

Sportday

“Κοντά στον ΟΦΗ”

Ολοένα και πιο κοντά στον ΟΦΗ φέρεται να βρίσκεται ο Μάικλ Ογιος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Β D ia» της Λα Πλάτα. ο 21 χρόνος επιθετικός της Εστουδιάντες «είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ». Οι «ασπρόμαυροι» ενδιαφέρονται εδώ και ημέρες για τον συγκεκριμένο παίκτη, έπειτα από προτροπή του Λουτσιάνο Γκαλέτι.
Εν τω μεταξύ, ο ΟΦΗ είναι μια… ανάσα μακριά από τον Ντάνι Φερνάντες. Οι διοικούντες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα της Τβέντε για δανεισμό ενός έτους, με οψιόν αγοράς. Εκκρεμεί να τα βρουν και με την ολλανδική ομάδα. Οπως και να ‘χει. σήμερα θα τελειώσει το θέμα του.

Ο ΟΦΗ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Γκάρντερεν της Ολλανδίας από 17 έως 29 Ιουλίου. Οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν τέσσερα φιλικά παιχνίδια στο διάστημα της παραμονής τους. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσουν τις Φένλο, Σερκλ Μπριζ. Ντεν Χάαγκ. Ντεν Μπος στις 20.
21.27.28 Ιουλίου, αντίστοιχα. Εκκρεμεί η διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού στις 24 του μήνα και απομένει να οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος.

Ικανοποίηση επικρατεί στους διοικούντες η ανταπόκριση του κόσμου για την αγορά διαρκείας. Οπως προέκυπτε από την ΠΑΕ. σε μόλις πέντε ημέρες κυκλοφορίας έχουν ήδη πωληθεί πάνω από 1.000 διαρκείας (μαζί με τις κρατήσεις που έχουν γίνει από τους παλιούς κατόχους). Νούμερο ιδιαίτερα υψηλό, αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρυσι συνολικά πωλήθηκαν 850 διαρκείας. Στη θύρα 3 εξαντλήθηκαν, τη στιγμή που στη θύρα 2 έχει φύγει το 80%.

Σε ότι αφορά τον Εμάνουελ Περόνε, ο ΟΦΗ δεν ασχολείται πια με την περίπτωση του λόγω των υπερβολικών αξιώσεων που προέβαλε ο Αργεντινός φορ.

Γάτα

Σαλπάρει για ΟΦΗ ο Χοσέ Άλεξ Ικένγκ

Οι «κίτρινοι» απέκτησαν όχι έναν, αλλά δύο ποδοσφαιριστές (Γιάννης Παπαδόπουλος, Ροκ Ελσνερ) γιο την κάλυψη της ίδιος θέσης με αποτέλεσμα νο μην περισσεύει χώρος στο ρόστερ κοι γιο τον Ικένγκ, ο οποίος όμως δεν το βάζει κάτω και επιμένει ελληνικά! Επειτο από τρεις ημέρες – ινκόγκνιτο – προπονήσεων με τον Αρη (χωρίς να διορρεύσει το όνομά του), ο υψηλόσωμος «κόφτης» που έμεινε ελεύθερος από τη γερμανική Ινγκλοσταντ, ανομένεται νο σολπάρει με προορισμό το Ηράκλειο γιο λογοριασμό του ΟΦΗ! Αφού περάσει από το «μικροσκόπιο» του Πούλου Δερμιτζάκη κοι καταφέρει να κάνει «κλικ» στον τεχνικό της κρητικής ομόδας τότε θα καταλήξει να γίνει… Ικένγκ- όκης!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook