“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 1 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Deal με Τβέντε για Φερνάντες

Μία ανάοα από τη συμφωνία με την Τβέντε για τον δανεισμό του Ντανιέλ Φερνάντες είναι ο ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος κίπερ θα παραχωρηθεί για έναν χρόνο στους Κρητικούς, με την ολλανδική ομάδα να καλύπτει μέρος των απολαβών που προβλέπει το συμβόλαιο για τη νέα χρονιά. Εκτός απρόοπτου η μεταγραφή του Φερνάντες θα κλείσει σύντομα και πλέον η ομάδα του Ηρακλείου θα ισχυροποιηθεί στον «άσο» (έχει αποκτηθεί και ο Σήφης Δασκαλάκης).
Στο μεταξύ, ο ΟΦΗ έχει κλείσει φιλικό με τη Σερκλ Μπριζ της δεύτερης κατηγορίας του Βελγίου για τις 21 Ιουλίου (από τις 14 ως τις 29 του μήνα θα βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο του Αλμπεντρομ στην Ολλανδία) καθώς και ένα ακόμη ματς με την Ουτρέχτη.

ΦΩΣ

Πλησιάζει στο Ηράκλειο ο Φερνάντες

0 ΟΦΗ τα βρήκε με την Τβέντε για τον δανεισμό του Πορτογάλου τερματοφύλακα Κοντά σε συμφωνία με την Τβέντε για τον δανεισμό του Ντάνι Φερνάντεζ βρίσκεται ο ΟΦΗ.
Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν αργά χθες το βράδυ οι Κρητικοί φαίνεται πως βρήκαν φόρμουλα για τον δανεισμό του Πορτογάλου τερματοφύλακα, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο στόχο της ομάδας. Ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό τερματοφύλακας έχει βαρύ συμβόλαιο και για αυτό τον λόγο είναι πολύ δύσκολο για τον ΟΦΗ να τον κάνει δικό του και έτσι ορθά οι «μελανόλευκοι» έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις, έχοντας «σύμμαχο» και τον παίκτη, j έτσι ώστε να αποκτήσουν τον Πορτογάλο με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο ΟΦΗ έχει καταθέσει πρόταση στην Τβέντε και στον Ντάνι Φερνάντεζ, ο οποίος θα έπαιρνε ένα σημαντικό ποσό από τους Ολλανδούς και το οποίο θα συμπληρωνόταν από τον ΟΦΗ. Οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν πως η Τβέντε αποδέχτηκε τους όρους και ουσιαστικά απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Στη λίστα των Κρητικών υπάρχουν και άλλοι τερματοφύλακες, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν θα χρειαστεί να εξεταστούν περισσότερο τα ονόματα, αφού ο Φερνάντεζ θα κατηφορίσει στο Ηράκλειο. Όσον αφορά τους Αργεντινούς Όγιος, Καράσκο που προτάθηκαν, ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης εξετάζει προσεκτικά την περίπτωση του πρώτου που είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός. Για τον Μιχάλη Φραγκουλάκη τα πράγματα είναι απλά, αφού έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ για συμβόλαιο διάρκειας 3 χρόνων, αλλά η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί αφού πρώτα λύσει το συμβόλαιο του με τον Αστέρα Τρίπολης. Κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των ημερών.

Sportday

Περόνε και Φερνάντες

Δυνατά για την απόκτηση του Περάνε  σκοπεύουν να μπουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ αφού η περίπτωση του Αργεντινού <ρορ τούς ελκύει. Το θέμα βέβαια, είναι τι οικονομικές αξιώσεις θα προβάλει η άλλη πλευρά, μια και στην κρητική ΠΑΕ είναι ειλημμένη η απόφαση για λελογισμένες μεταγραφικές δαπάνες.

Γι’ αυτό και μάλλον δεν προχωράει η περίπτωση των Αργεντινών Ογιος και Καράσκο. Το κασέ τους θεωρείται υψηλά σε σχέση με το άνομα που κουβαλάνε. Στην υπόθεση του Φερνάντεζ, οι «ασπρόμαυροι» τα έχουν βρει με τον παίκτη και μένει η συμφωνία με την Τβέντε για να έρθει στο Ηράκλειο. 0 ΟΦΗ θα επιδιώξει την τηλεοπτική μετάδοση από τη NOVA του φιλικού με τη Εερκλ Μπριζ (21 του μήνα), ώστε ν’ αποκομίσει και κάποιο οικονομικό όφελος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook