Μεταγραφή – ΕΠΕΝΔΥΣΗ για τον ΟΦΗ με Μαραθιανό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια σημαντική μεταγραφή που αποτελεί και μεγάλη επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο ΟΦΗ που απέκτησε τον 19χρονο επιθετικό Ζάχο Μαραθιανό που είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο νεαρός επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από το Λίντο και τα 3 τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει στην Παιανία όπου αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό από τον οποίο αποχώρησε πριν από λίγες εβδομάδες.

Τις ενέργειες για την απόκτηση του έκαναν οι Γιώργος Βλαχάκης και Δημήτρης Βολονάκης με την επιθυμία του τεχνικού της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ να είναι σφόδρα για να έρθει στην ομάδα καθώς πιστεύει αρκετά στο ταλέντο του. Ο Ζάχος Μαραθιανός δεν θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και θα αγωνίζεται με την Κ20 του ΟΦΗ όμως σίγουρα αποτελεί μια πολύ σημαντική μεταγραφή για τον σύλλογο που απέκτησε έναν Ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή που έχει μπροστά του όλο το μέλλον του.

Ο νεαρός επιθετικός αποτελούσε προσωπική επιλογή του Δημήτρη Βολονάκη που τον ήθελε στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2012.

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι αν και είχε πρόταση από τον Εργοτέλη για να γίνει επαγγελματίας εκείνος προτίμησε τον ΟΦΗ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook