«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 22 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΚΑΛΕΤΙ

Περίπου 500 οπαδοί του ΟΦΗ περίμεναν τον Αργεντινό .Αντικείμενο λατρείας έγινε από 500 οπαδούς ο Λουτσιάνο Γκαλέτι

«ΟA ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ» Σίγουρος για τον εαυτό του και τις δυνατότητες του αλλά και ενθουσιασμένος από την αποθέωση των 500 οπαδών κατά την άφιξη του παρουσιάστηκε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Συνοδευόμενος από τον ατζέντη του Γκαμπριέλ Λετιέρι και τον πρόεδρο Μάνθο Πουλινάκη, πνίγηκε στις αγκαλιές των οπαδών, που φώναζαν ρυθμικά το όνομά του, έλαβε μία ανθοδέσμη από τον γιο του Πέτρου Μαρινάκη και έβγαλε δεκάδες φωτογραφίες. Ο Αργεντινός άσος έδειξε ανυπόμονος να αποδείξει και στο γήπεδο ότι έχει ξεπεράσει την περιπέτεια υγείας.
«Ξέρω ότι ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα. Είμαι καλά πλέον στην υγεία μου και θέλω να παίξω ακόμη σε υψηλό επίπεδο για 2 με 3 χρόνια. Ξέρω τι σημαίνει ΟΦΗ, μου αρέσει πολύ και το γήπεδο και θέλω να δείξω όταν έρθει η ώρα να μπω σε αυτό ότι είμαι απόλυτα εντάξει και μπορώ να παίξω πολύ καλά. Τους τελευταίους πέντε μήνες έκανα προπονήσεις με την Εστουντιάντες, αλλά τώρα θέλω να ξεκινήσω από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας για να είμαι έτοιμος όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή. Από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα για να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται».
0 πρέδρος του ΟΦΗ από την πλευρά του χαρακτήρισε τον Γκαλέτι μεγάλη προσωπικότητα και δήλωσε: «Για εμάς είναι μεγάλη χαρά που έχουμε στην οικογένεια του ΟΦΗ τον Γκαλέτι.
Πρόκειται για μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχει την υγεία του και εμείς από την πλευρά μας θα τον βοηθήσουμε, αλλά και ο ίδιος πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά, γιατί η αναγνωριοιμότητα που έχει πάρει το θέμα του μόνο καλό κάνει στον ΟΦΗ».
Ο Πουλινάκης επισήμανε πως σήμερα θα γίνουν οι καθιερωμένες εξετάσεις, θα πέσουν οι υπογραφές και το απόγευμα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Sportday: EΦΤΑΣΕ!

Τρέλα για Γκαλέτι

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ – ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Περίπου 500 φίλοι του ΟΦΗ βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», για να προϋπαντήσουν το μεγαλύτερο όνομα που έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα της κρητικής ομάδας, φωνάζοντας ρυθμικά «Λουτσιάνο Γκαλέτι!».
Ο 33χρονος Αργεντινός έδειξε ικανοποιημένος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ.
στους οποίους έστειλε μήνυμα ότι «είμαι καλά και πιστεύω ότι έχω 2-3 χρόνια ποδόσφαιρο καλού επιπέδου». Ο Γκαλέτι. ο οποίος επιχειρεί μέσω του ΟΦΗ τη μεγάλη του επιστροφή στα γήπεδα, έπειτα από την μεταμόσχευση νεφρού που έκανε, ευχαρίστησε τους φιλάθλους της νέας του ομάδας, λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στο Ηράκλειο. Ευχαριστώ τον κόσμο του ΟΦΗ που ήρθε και με υποδέχθηκε.
Είμαι πολύ καλά. Εκανα 5 μήνες προπονήσεις με την Εστουντιάντες στην Αργεντινή.
Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει η προετοιμασία.
Ερχομαι σε μια ομάδα που τη γνώριζα απο την εποχή που έπαιζα στον Ολυμπιακό.
Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη ομάδα και έχει πολύ κόσμο.
Τους ευχαριστώ που ήρθαν να με υποδεχθούν και θα κάνω το καλύτερο».
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Τον Αργεντινό συνόδευσε από την Αθήνα, όπου είχε πάει να τον παραλάβει, ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ.
Μάνθος Πουλινάκης. προσωπική μεταγραφή του οποίου αποτελεί η απόκτηση του Γκαλέτι. Οπως είπε ο Πουλινάκης. επιστρέφοντας στο Ηράκλειο: «Κάναμε μια με2* Χ Κατέκλυσαν το αεροδρόμιο οι οπαδοί του ΟΦΗ για να υποδεχτούν τον Γκαλέτι.
ταγραφή που θα μας βοηθήσει αγωνιστικά και εμπορικά. Η μεταγραφή αυτή συζητήθηκε παγκοσμίως. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον ΟΦΗ η απόκτησή του. Είναι μια μεγάλη μεταγραφή για μας.
θα συνεχίσουμε με το οικονομικό πλάνο, που έχουμε, για να ενισχύσουμε την ομάδα».
0 Γκαλέτι θα αποτελέσει ένα ισχυρό χαρτί για τους ανθρώπους του ΟΦΗ στο θέμα της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, όπου ευελπιστούν να υπάρχει ανταπόκριση. Ο Γκαλέτι θα είναι παρών στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ την επόμενη Τρίτη στο «Γεντί Κουλέ».
Φυσικά, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η ένταξη του Λουτσιάνο Γκαλέτι στους «μελανόλευκους» θα πρέπει να περάσει ο Αργεντινός άσος και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ούτως ώστε νσ πιστοποιηθεί ότι χαίρει άκρας υγείας.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΓΚΑΛΕΤΙ (ΣΥΝΤΑΞΙΔΕΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΘΟ ΠΟΥΛΙΝΑΚΗ) 0 ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ.

ΦΩΣ: ΥΠΟΔΟΧΗ ΗΡΩΑ ΣΤΟΝ ΓκΑΛΕΤΙ

Αποθεωτική υποδοχή επιφύλαξαν περίπου 500 οπαδοί του ΟΦΗ στον Λουτσιάνο Γκαηέτι. ο οποίος έφτασε χθες στο ΗράκΑειο, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της παε Μάνθο Πουϋινάκη · «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ…», ήταν τα πρώτα λόγια του Αργεντινού · «Η μεταγραφή ΓκαΛέτι θα μας βοηθήσει αγωνιστικά και εμπορικά», δήλωσε ο ΠουλινάκηςΓΚΛΛΕΤΙ: Ήρθα σε μια μεγάηη ομάδα Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός γνώρισε την αποθέωση κατά τη χθεσινή του άφιξη στο «Νίκος Καζαντζάκης» mmmmm ττοθεωτική υποδοχή επιφύλασσαν στον Λουτσιάνο Γκαλέτι περίπου 500 οπαδοί του ΟΦΗ, οι οποίοι βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου προκειμένου να υποδεχθούν τον Αργεντινό άσο.
Το όνομα του Γκαλέτι φυσικά έγινε σύνθημα στα χείλη ι των οπαδών, με τον 33χρονο μεσοεπιθετικό να μην πιστεύει στα μάτια του τις εκδηλώt σεις λατρείας του κόσμου. Ο 1 Γκαλέτι παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στο Ηράκλειο, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα με την έναρξη του καινούργιου πρωταθλήματος, δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με την Εστουντιάντες στην πατρίδα του. «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ και είμαι χαρούμενος που έφτασα στο Ηράκλειο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Πιστεύω ότι έχω ακόμα δύο με τρία (ρόνια καλού ποδοσφαίρου. Έκανα προπόνηση τους τελευταίους μήνες με την Εστουντιάντες, θα ακολουθήσω την προετοιμασία και θα είμαι έτοιμος στο πρωτάθλημα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή που μου επιφύλαξε. Θα κάνω την προετοιμασία με την ομάδα και πιστεύω ότι θα είμαι πανέτοιμος να προσφέρω. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και με υποδέχτηκε και θα κάνω το καλύτερο για εκείνους», ήταν τα λόγια του έμπειρου Αργεντινού. Τον Γκαλέτι συνόδευε ο πρόεδρος της ηρακλειώτικης ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, ο οποίος τόνισε από την πλευρά του: «Κάναμε μια μεταγραφή που θα μας βοηθήσει αγωνιστικά αλλά και εμπορικά. Η μεταγραφή αυτή συζητήθηκε παγκοσμίως. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον ΟΦΗ η απόκτησή του. Είναι μια μεγάλη μεταγραφή για μας. Θα συνεχίσουμε με το οικονομικό πλάνο που έχουμε για να ενισχύσουμε την ομάδα. Και μόνο που συζητείται το όνομα του ΟΦΗ, αυτό είναι μια τεράστια υπόθεση για την ομάδα». Λίγο μετά την άφιξή του στο ξενοδοχείο της ομάδας ο Γκαλέτι είχε και την παρθενική του συνάντηση με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, με τους δύο άνδρες να τα λένε για αρκετή ώρα. Από κει και πέρα, την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να έχει επαφή με τη διοίκηση του ΟΦΗ και ο Κάλαϊτζίτς προκειμένου να κλείσει οριστικά η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ανοιχτό παράλληλα I Ντελίριο απο τους ο παδούς του ΟΦΗ στην υηοδο χή του Λουτσιάνο Γκαλέτι παραμένει το θέμα του Μπούρμπου, ενώ στόχος της ομάδας είναι η απόκτηση δύο ακόμη παικτών για τη μεσαία γραμμή, ενός επιθετικού αλλά και ενός ή δύο στόπερ. Ο αριθμός των κεντρικών αμυντικών θα εξαρτηθεί από την κατάληξη της υπόθεσης Σόουζα, στον οποίο ως γνωστόν έχει κατατεθεί πρόταση με μειωμένες αποδοχές. Συνεπώς αν δεν τη δεχθεί, ο ΟΦΗ θα κινηθεί για δύο στόπερ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook