“Η μείωση των τιμών είναι επιβράβευση για την συμπαράσταση του κόσμου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ Παναγιώτης Κατσαΐτης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης περιόδου και τις προσδοκίες που υπάρχουν από την πλευρά του συλλόγου.

“Είναι ένα έξτρα κίνητρο. Μία επιβράβευση αυτών που έχουν σταθεί στον ΟΦΗ έμπρακτα και για αυτούς που δεν μπορούν να έχουν την οικονομική άνεση όπως οι φοιτητές και οι άνεργοι. Υπάρχει η επιβράβευση με τους γονείς των ακαδημιών που βοηθούν με τον δικό τους τρόπο” ήταν τα λόγια του κυρίου Κατσαΐτη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Αthletic Radio 104,2

Για τις προσδοκίες που υπάρχουν: Είναι μια συλλογική προσπάθεια, το αποτέλεσμα πολλών απόψεων και σκεφτόμασταν πολύ καιρό τι έπρεπε να κάνουμε. Η ουσία είναι ότι βλέποντας τα ποσοστά πληρότητας των γηπέδων του εξωτερικού θέλουμε να πλησιάσουμε. Η πληρότητα στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα φτάνει περισσότερο από 80%. Εμείς θέλουμε να έχουμε ένα ποσοστό 70-80%. Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι πρέπει να δώσουμε στον κόσμο την δυνατότητα να ξαναγυρίσει στο γήπεδο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι ηλικίας 35-45 που έχουν μεγαλώσει με το γήπεδο και τα τελευταία χρόνια απομακρύνθηκαν. Θέλουμε να ξαναγυρίσουν όπως και οι υπόλοιπες ηλικίες. Όλες οι τιμές αναφέρονται και προσφέρονται σε διαφορετικά γκρουπ και για όλους. Στην περίπτωση που δεν μπορεί να πάρει ένα διαρκείας ο κόσμος, ξέρει πάντως από τώρα τις τιμές που θα ισχύσουν στα παιχνίδια. Ίσως να είμαστε και η μοναδική ομάδα”.

Για τα εισιτήρια των 5 ευρώ που θεσπίζονται στην Θύρα 1: “Είναι γενναίο πως στα τέλη Ιουνίου βγαίνεις και λες πως σε αρκετά παιχνίδια του χρόνου θα έχεις εισιτήρια 5 ευρώ, δεν είναι και εύκολο”.

Για τις εκτιμήσεις που κάνουν στην ΠΑΕ για τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας: “Δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του κάθε φιλάθλου. Εμείς κάναμε ότι μπορούμε. Ξέρουμε πως για πολύ κόσμο, ακόμα και τα 5 ευρώ είναι ένα πλεόνασμα για κάποιον που δεν μπορεί να διαθέσει. Δεν κακίζουμε κανένα, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν και ελπίζουμε να ανταποκριθεί ο κόσμος”.

Για το αν μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας φίλαθλοι του ΟΦΗ από το εξωτερικό: “Θα μπορούν με email. θα γίνει κατάθεση μέσω iban και η ΠΑΕ θα το αποστείλει χωρίς κανένα επιπλέον έξοδο. Αυτό μπορεί να γίνει όχι μόνο με κατοίκους του εξωτερικού αλλά και με κατοίκους στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Κρήτη. Π.χ. αν ένας θέλει απο τα Χανια να πάρει διαρκείας και για κάποιο λόγο δεν μπορεί να έρθει στο Ηράκλειο μπορεί να πάρει το διαρκείας του με αυτόν το τρόπο”.

Για την επικοινωνιακή πολιτική της ΠΑΕ ΟΦΗ: ” Η παρουσία μας στην έκθεση δεν ήταν μια αποσπασματική κίνηση που έγινε τελευταία στιγμή. Θα προσπαθήσουμε με όλους τους τρόπους να προωθήσουμε το σήμα του ΟΦΗ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την προσέγγιση με ομάδες του εξωτερικού, με τα ίδια χρώματα με εμάς με σκοπό να φτιάξουμε το black&whitenet που θα είναι ένα δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης φιλάθλων και ομάδων που έχουν ως κοινό στοιχείο τα χρώματα. Έχουμε κάνει κάποιες επαφές για καμπ στην Κρήτη και για αδερφοποιήσεις“.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook