“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 19 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Ετοιμάζουν υποδοχή στον Γκαλέτι

Την ακριβή ώρα άφιξης του Λουτσιάνο Γκαλέτι περιμένουν να μάθουν οι οπαδοί του ΟΦΗ, ούτως ώστε να πράξουν τα… δέοντα.
Ο κόσμος ετοιμάζει αποθεωτική υποδοχή στον Αργεντινό άσο, που εξακολουθεί να θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα τα τελευταία χρόνια.
Βεβαίως, έχει μεγάλη αποχή από την αγωνιστική δράση και κανείς δεν γνωρίζει το αν θα κατορθώσει να θυμίσει τον Γκαλέτι που έκανε πράγματα και θαύματα αγωνιζόμενος με τον Ολυμπιακό. Κατά τα άλλα, διαψεύστηκε το χθεσινό θέμα του «Goal», με το οποίο αναφέραμε πως ο Λάτιν άσος θα πάρει ένα μικρό ποσό και θα αμείβεται για την κάθε συμμετοχή.
Υπέγραψε ο Τριηστσέρης Παράλληλα, χθες ανακοινώθηκε και το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα, καθώς, μετά τον Σήφη Δασκαλάκη, υπέγραψε (διετές συμβόλαιο) και ο Θοδωρής Τριποτσέρης, που προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στην Καβάλα (34 ματς).
» Λόγω διακοπής ρεύματος δεν έγινε χθες η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, κάτι που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη 1 μ.μ.
στην αίθουσα συνεντεύξεων του «Γεντί Κουλέ».

Sportday

Καταφθάνει

Οι οπαδοί της κρητικής ομάδας του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο και ζητούν να πληροφορηθούν λεπτομέρειες, ωστόσο η ΠΑΕ ΟΦΗ περιορίστηκε στο ότι «ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θα έρθει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. την Παρασκευή στο Ηράκλειο και φυσικά θα δώσει το παρών στην “πρώτη” της ερχόμενης Τρίτης. Για την ακριβή ώρα άφιξης του Αργεντινού θα ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες».
Παράλληλα, η κρητική ΠΑΕ διαψεύδει δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θα πληρώνεται με το παιχνίδι. Οπως αναφέρουν διοικητικές πηγές: «Προς άρση κάθε παρεξήγησης.
ΟΦΗ και Γκαλέτι έχουν κάνει μια προφορική συμφωνία με τις αποδοχές να βρίσκονται εντός του οικονομικού πλαισίου που έχει θέσει η ΠΑΕ και που ταυτόχρονα βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και αφήνουν ευχαριστημένο τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Ολα τα υπόλοιπα αναγραφόμενα, είναι εκ του πονηρού…
». Τέλος, η ΠΑΕ ΟΦΗ διαψεύδει άλλα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει κάνει πρόταση στον ποδοσφαιριστή Μηνά Πίτσο. Τέτοιο θέμα δεν υφίσταται και το είχε διαψεύσει και ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του.
Την απόκτηση του Θοδωρή Τριποτσέρη ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ. Ο 27χρονος στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια και μετά τον Σήφη Δασκαλάκη. γίνεται η δεύτερη μεταγραφή του ΟΦΗ. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι «η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Θοδωρή Τριποτσέρη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Τριποτσέρης είναι 27 ετών (4 Μαρτίου 1986). έχει 7 συμμετοχές και ένα γκολ με την Εθνική Ελπίδων, ενώ συνολικά σε Α’ – Β’ Εθνική αλλά και στην Κύπρο έχει 148 συμμετοχές».

Γάτα

Επαφές ΟΦΗ με την Κίνα

Η ομάδα του Ηρακλείου μοίρασε σε επιφανείς Κινέζους αναμνηστικά και όπως μαθαίνω ο Μάνθος ΠουπΊνάκης κρατάει επαφές με ανθρώπους που γνώρισε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Οι Κινέζοι έχουν ζεστό χρήμα και στο ΗρακΓίειο λειτουργούν με το σκεπτικό ότι «προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία…».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook