Πουλινάκης: “Ακόμα καλύτερη χρονιά για τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την πίστη του για καλύτερη πορεία του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στο περιθώριο του αγώνα με τον ΑΟ Χανιά.

Ο Μάνθος Πουλινάκης παρέδωσε στον ΑΟ Χανιά τιμητική πλακέτα για την άνοδο στην Football League ενώ δέχτηκε ένα Κρητικό μαχαίρι ως δώρο από τον Χανιώτικο σύλλογο.

Μετά την βράβευση ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ τονίζοντας τα εξής: «Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε στα Χανιά για να γιορτάσουμε μαζί με τον ΑΟΧ την άνοδό του στη Β’ Εθνική. Ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε ξανά εδώ για να γιορτάσουμε τέσσερις ομάδες από την Κρήτη στην Α’ Εθνική, με την άνοδο του ΑΟΧ. Μακάρι να αποδειχθούμε γουρλήδες».

Για τον ΟΦΗ: «Θεωρώ ότι φέτος θα είναι καλύτερα τα πράγματα απ’ ό,τι την προηγούμενη χρονιά που ήταν πιο δύσκολη. Δουλεύουμε πάρα πολύ και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για την έφεση σχετικά με την αδειοδότηση: «Ευελπιστούμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν δεν έχουμε όμως έχουμε πει ότι έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις έτσι ώστε η φετινή χρονιά -ακόμα και χωρίς άδεια- να μην υπάρχουν τα περσινά προβλήματα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook