Παπουλής: “O ΟΦΗ έχει μείνει χαραγμένος στην καρδιά”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ευγνώμον απέναντι στον ΟΦΗ δήλωσε σε συνέντευξη του στον Athletic Radio 104,2 o Φώτης Παπουλής τονίζοντας πως έχει μείνει χαραγμένος στην καρδιά του και εξέφρασε την ευχή για επανασύνδεση στο μέλλον. 

Για τους 18 μήνες που πέρασε στον ΟΦΗ…

Σίγουρα η αγάπη μου για την ομάδα είναι αδιαπραγμάτευτη και το δέσιμο όσα χρόνια και αν περάσουν και όσες ομάδες και να αλλάξω. Ήταν τόσο δυνατοί οι 18 μήνες που θα είναι χαραγμένοι στην καρδιά μου. Είμαι ευγνώμον στον ΟΦΗ. Δεν ήθελα ποτέ να προκαλέσω οπαδιλίκη. Ηρθα στον ΟΦΗ, τον αγάπησα και είμαι ευγνώμον που πέρασα από αυτή την ομάδα. Αν δεν περάσεις από αυτή την ομάδα δεν μπορείς να το καταλάβεις το μέγεθος της, αν δεν μπεις στο Γεντί Κουλέ. Ευχαριστώ όλους που μου δόθηκε η ευκαιρία να το ζήσω.

Για το τι του έχει μείνει από τα μπαράζ ανόδου…

Συχνά έρχονται στο μυαλό μου. Φύγαμε για 15 μέρες διακοπές και μας ανακοινωσαν πως  θα παίξουμε μέσα Ιουλίου μπαράζ. Ήμασταν όλοι αγχωμένοι γιατί ξέραμε πως έπρεπε να ανεβούμε για να συνεχίσει να “αναπνέει” η ομάδα, αν ήθελα να υπάρχει ένας ΟΦΗ σοβαρός όπως υπάρχει τώρα. Αν δεν ήταν όλη αυτή η παρέα, η οικογένεια, δεν θα πω ομάδα, δεν θα είχαμε καταφέρει. Ευχαριστώ και το Θεό που είχα αυτά τα παιδιά συμπαίκτες

Για τον αν παρακολούθησε τον φετινό ΟΦΗ…

Τον παρακολούθησα και έχασα λίγα παιχνίδια. Για αυτό τον λόγο έβαλα και NOVA στην Κύπρο. Η φετινή πορεία του ΟΦΗ παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν ήταν αξιόλογη. Το υλικό που είχε αδικεί κάπως την ομάδα αλλά νομίζω γενικά  πως δικαίωσε τους φιλάθλους. Ο ΟΦΗ δεν πρέπει να παλεύει για την σωτηρία αλλά με τις συνθήκες που υπάρχουν πρέπει να είσαι και αξιοκρατικός και νομίζω έτσι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι όλοι. Σίγουρα δεν αρμόζει να μιλάμε γα παραμονή για μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ αλλά όλες οι καταστάσεις όχι μόνο στον ΟΦΗ άλλα και στον ελληνικό λαό είναι δύσκολες. Έτσι και στα σωματεία. Αν αναλογιστεί κανείς όλα αυτά η χρονιά ήταν θετική. Εύχομαι με τον καιρό να γίνει η ομάδα ο μεγάλος ΟΦΗ όπως ήταν παλιά.

Για τον Παύλο Δερμιτζάκη με τον οποίο συνεργάστηκε στον Πανθρακικό…

Σίγουρα νομίζω ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει σωστά. Ο κ. Δερμιτζάκης είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος. Δουλεψα μαζί του και του χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πήρε μια ομάδα από Γ εθνική και την πήγα στην Α΄. Βοήθησε και εμένα και μου έδωσε μια βάση για να γίνω καλύτερος. Είναι ένας άνθρωπος που θα δώσει ένα πρεστίζ στην ομάδα, που αρμόζει να είναι στο τιμόνι της. Του αρέσει η πειθαρχία, είναι οργανωτικός και θα οικοδομήσει τον ΟΦΗ με πολύ σωστά κριτήρια. 

Για το τι να περιμένει ο κόσμος αγωνιστικά από τον Παύλο Δερμιτζάκη…

Ο κόσμος είναι απαιτητικός και ο Δερμιτζάκης μπορεί να σηκώσει το βάρος. Είναι σοβαρός, γνωρίζει καταστάσεις και πιστεύω με την εμπειρία που έχει την δεδομένη στιγμή, με παραπάνω εμπειρίες από τι τον γνώρισα εγώ, θα οργανώσει καλά την ομάδα και μαζί με την πειθαρχία που τον διακρίνει πιστεύω πως μπορεί να κάνει την διαφορά. 

Για την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος…

Δέχομαι μηνύματα στο FB από τον κόσμο του ΟΦΗ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΟΦΗ, το έχω δείξει και με τις πράξεις νομίζω. Μακάρι στο μέλλον να έχω την τύχη και την ευλογία να ξανασυνεργαστώ με την ομάδα.

Για την πρώτη του χρονιά στην Κύπρο…

Νομίζω ήταν μια ονειρική χρονιά για εμάς. Ο Απόλλων μετά από καιρό ξαναγυρνάει στην Ευρώπη και παίρνει τίτλο. Σίγουρα η αλλαγή ήταν δύσκολη, ήταν λίγο δύσκολα στην αρχή αλλά εξελίχθηκαν καλύτερα στην πορεία. Είμαι με μια θετική άποψη, αυτή τη στιγμή περνάω καλά στην Κύπρο και στην Λεμεσό και τα πράγματα κύλησαν όπως τα θέλαμε.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook