«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Τετάρτη 29 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 29 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

LIVE SPORT: «θα μιλήσω πρώτα με τον ΟΦΗ»

Αν και χθεσινά δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιώργο Ιωαννίδη να ακολουθεί τον δρόμο του Μοχάμεντ Σαρ που πιθανόν θα αποχωρήσει από τον ΟΦΗ ο ίδιος ο παίκτης διέψευσε με χθεσινές του δηλώσεις κάτι τέτοιο, δίνοντας προτεραιότητα oris συζητήσεις στην νυν ομάδα του. «Περιμένω τον ΟΦΗ για να μιλήσω πρώτα με τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν ξέρω πώς βγαίνουν για εμένα αυτά τα σενάρια, αλλά εγώ δίνω προτεραιότητα στον ΟΦΗ», τόνισε ο 25χρονος αμυντικός της κρητικής ομάδας.
Oπως και να έχει πάντως το μέλλον του Ιωαννίδη στον σύλλογο του Ηρακλείου θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα και θα εξαρτηθεί από το αν θα πάρει τελικά αδειοδότηση ή όχι ο σύλλογος. Όσον αφορά τον Ντένις Σόουζα. ο Βραζιλιάνος φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους Ασπρόμαυρους.
Σήμερα η ομάδα Κ20 του ΟΦΗ θα δώσει φιλικό ματς εορταστικού χαρακτήρα στα Χανιά κόντρα στον τοπικό A O.
Χανιά, καθώς οι γηπεδούχοι θα γιορτάσουν με αυτόν τον τρόπο την άνοδο στη Football League.
Τέλος, με αγωνία αναμένουν στον ΟΦΗ την απόφαση για την αδειοδότηση μετά την έφεση που κατέθεσε η ομάδα την περασμένη Δευτέρα.

GOAL: ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Καμία κίνηση δεν πρόκειται να γίνει πριν από την Παρασκευή σε οποιοδήποτε «ανοικτό» ζήτημα στις τάξεις του ΟΦΗ. Και αυτό διότι εκκρεμεί η έφεση όσον αφορά στο θέμα της αδειοδότησης, με την απόφαση να λαμβάνεται είτε την Πέμπτη (αυθημερόν δηλαδή, μετά την εκδίκαση) είτε το αργότερο την Παρασκευή.
Ο Μάνθος Πουλινάκης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Παύλο Δερμιτζάκη (φωτό) για όλα τα θέματα, που «παγώνουν» για 2-3 μέρες ακόμα (όπως επί παραδείγματι, για το αθλητικό κέντρο, ενώ εξετάζονται εν τω μεταξύ βέβαια 3-4 περιπτώσεις). Ενα εξ αυτών είναι και του Ιωαννίδη, που παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, θα μιλήσει κανονικά με τους Πουλινάκη-Δερμιτζάκη.

Sportday: Αναστασόπουλος και Κυριακίδης

Πληθαίνει η λίστα με τους τερματοφύλακες που απασχολούν τον ΟΦΗ. Στα υπ’ όψιν και ο Κυριακίδης.
O Σήψης Δοσκαλάκης είναι ο ένας από τους Ελληνες τερματοφύλακες που εξετάζονται στον ΟΦΗ. Στη λίστα, όμως, βρίσκονται άλλα δύο γνωστά ονόματα: ο Δημήτρης Κυριακίδης, που τα τελευταία χρόνια υπερασπίστηκε την εστία του Λεβαδειακού και ο Νίκος Αναστασόπουλος , ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα.
Επίσης, στο Ηράκλειο εξετάζουν και περιπτώσεις γκολκίπερ που έχουν προταθεί από τις αγορές της Πολωνίας, της Κύπρου και του Βελγίου. Και από την άλλη. υπό σκέψη είναι τι θα γίνει με τους υπάρχοντες τερματοφύλακες.
Οι πληροφορίες θέλουν ως πιθανότερο για να φύγει τον Στέφανο Γουναρίδη και ας ήταν αυτός με τα περισσότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα που έληξε. Οσον αφορά στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, ο Παύλος Δερμιτζάκης περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Μοχάμεντ Σαρ αν και ο Σενεγαλέζος παραμένει ανυποχώρητος στις απαιτήσεις του. οι οποίες κόβουν κάθε γέφυρα επαναδιαπραγμάτευσης. Τέλος, ο ΟΦΗ αποδέχτηκε πρόταση του A O. Χανιά και θ’ αποστείλει μία ομάδα του για να πάρει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επιστροφή του κρητικού συλλόγου στη Β’ Εθνική μετά από 31 χρόνια.

ΦΩΣ:Και το οικονομικό χωρίζει Σαρ και ΟΦΗ

Το πρόβλημα με το σχολείο του παιδιού του Μοχάμεντ Σαρ ήταν η πρώτη αιτία για την οποία όλες οι ενδείξεις συνηγορούσαν σε διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αποδεικνύεται όμως ότι δεν είναι η μόνη. Και από ό,τι φαίνεται δεν θα είναι η βασική αιτία, καθώς ο Σενεγαλέζος αμυντικός συζήτησε και τα οικονομικά δεδομένα ενδεχόμενης παραμονής του, αλλά και μόνο στο άκουσμα των απαιτήσεών του οι άνθρωποι του ΟΦΗ κούνησαν αρνητικά το κεφάλι.
Οι, κατά πληροφορίες, απαιτήσεις του Αφρικανού κεντρικού αμυντικού φτάνουν τα 150.000 ευρώ, ποσό που δεν συζητάνε καν στο Ηράκλειο. Και υπό αυτές τις προϋποθέσεις ο Σαρ ψάχνει για άλλη ομάδα και ο ΟΦΗ για άλλον στόπερ. Πιο βατή μοιάζει η περίπτωση του Σόουζα, όμως οι δύο πλευρές έχουν προγραμματίσει ένα ακόμη ραντεβού, για την επόμενη εβδομάδα, οπότε και αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Το θέμα του Ιωαννίδη παραμένει ανοιχτό, αν και με τις υπάρχουσες συνθήκες δύσκολα θα μείνει ο παίκτης στον ΟΦΗ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και οι συζητήσεις με Μπούρμπο και Ζορμπά. Το όνομα του Σλοβένου Μάρκο Σούλερ, του κεντρικού αμυντικού ο οποίος ανήκει στη Χάποελ Τελ Αβίβ και αγωνίστηκε ως δανεικός στην πολωνική Λέγκια, ήρθε και πάλι στην επιφάνεια.
Στο Ηράκλειο περιμένουν την εκδίκαση της έφεσης που έχει υποβληθεί κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΟ για τη μη αδειοδότηση του ΟΦΗ και είναι φυσικό οι άνθρωποι της ΠΑΕ να τηρούν στάση αναμονής σε κάποια τα ι και είναι ανεξάρτητο από το τι μέλλει γενέσθαι με την αδειοδότηση, είναι η ειλημμένη απόφαση για την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, κάτι που ο Δερμιτζάκης έθεσε ως «αναγκαία και ικανή συνθήκη» για το χτίσιμο της ομάδας.
Ο Καβαλιώτης τεχνικός είναι σε ανοιχτή γραμμή με κέντρα και κάποιους μάνατζερ, προκειμένου να διαπιστωθούν οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα καταστεί εφικτή η μετάβαση του ΟΦΗ σε αθλητικό κέντρο της Ολλανδίας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στην υπόθεση αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο και η δυνατότητα να κλειστούν κάποια δυνατά φιλικά παιχνίδια, ώστε να μπορέσει ο Δερμιτζάκης να μορφώσει άποψη για την κατάσταση της ομάδας.
Σήμερα μια ομάδα του ΟΦΗ θα βρεθεί στα Χανιά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, σε παιχνίδι στο οποίο θα γιορταστεί η άνοδος των γηπεδούχων στη Football League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook