Το “ευχαριστώ” του ΟΦΗ για την αγάπη του κόσμου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η  ΠΑΕ ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε στο περίπτερο του ΟΦΗ στο στάδιο ΤΑΕ ΚWON DO.

Μάλιστα, στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ στο facebook υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ από την έκθεση που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο 3ημερο.

Παράλληλα, η ΠΑΕ με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον Σύλλογο Μετόχων, τον πρόεδρο του Νίκο Διαλυνά και το μέλος του Δ.Σ. Νίκο Σπαθαράκη για την συνδρομή τους στην προσπάθεια που έκανε.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της ΠΑΕ ΟΦΗ με δικό της περίπτερο στην έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση».

Χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλη την  Ελλάδα, αλλά και από πολλά μέρη του κόσμου πέρασαν από το περίπτερο του ΟΦΗ από όπου μοιράστηκαν πάνω από 8.000 αναμνηστικά δώρα (καπέλα και αυτοκόλλητα με το σήμα του ΟΦΗ και το ενημερωτικό φυλλάδιο «Κρητική Υπερηφάνεια»).

Θετική εντύπωση προκάλεσε η ζήτηση για εισιτήρια διαρκείας (τα οποία ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει).

Η ΠΑΕ ΟΦΗ θέλει να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Μετόχων για την πολύτιμη βοήθειά του όσον αφορά στον εξοπλισμό του περιπτέρου και την προμήθεια των αναμνηστικών, τον πρόεδρό του Νίκο Διαλυνά για την συνδρομή του και την συνεχή παρουσία του στο περίπτερο, αλλά και το Νίκο Σπαθαράκη για την σημαντικότατη βοήθεια του.

Στο περίπτερο βρέθηκαν χιλιάδες φίλοι του ΟΦΗ και όχι μόνο, που σήκωσαν το Κύπελλο Ελλάδας αλλά και το βαλκανικό κύπελλο και φωτογραφήθηκαν με τα λάβαρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook