Περιμένοντας τις αδειοδοτήσεις για τις ανανεώσεις…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά το ρόστερ του ΟΦΗ και το οποίο παραμένει σε εκκρεμότητα είναι αυτό των ανανεώσεων που βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Ως γνωστόν, στις 30 Ιουνίου ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των Χρήστου Μπούρμπου, Μοχάμεντ Σαρ, Ντένις Σόουζα, Γιώργου Ιωαννίδη, Μανώλη Ζαχαράκη και Παναγιώτη Ζορμπά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής, οι μοναδικές επαφές που έγιναν ήταν με τον Μοχάμεντ Σαρ, όπως αναφέραμε και το βράδυ της Τρίτης. Με την έκβαση των συζητήσεων να μην έχουν θετική κατάληξη για τον ΟΦΗ.

Πέραν του Σενεγαλέζου στόπερ, συζητήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές δεν έχουν γίνει κάτι το οποίο εν μέρει είναι και δικαιολογημένο μιας και ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν έχει συμπληρώσει ούτε μια εβδομάδα στο «τιμόνι» του ΟΦΗ. Βέβαια, ήδη αυτές τις ημέρες έχει γίνει μια προεργασία από τον Καβαλιώτη τεχνικό στις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Μάνθο Πουλινάκη και το Νίκο Μαχλά για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Όπως όλα δείχνουν, στον ΟΦΗ περιμένουν τα αποτελέσματα των αδειοδοτήσεων ώστε να έχουν την δυνατότητα να κινηθούν ανάλογα. Τι εννοούμε; Ότι ανάλογα και με τα αποτελέσματα θα φανούν και οι προθέσεις του ΟΦΗ για τους έξι ποδοσφαιριστές. Ο σχεδιασμός που έχει γίνει από τον Παύλο Δερμιτζάκη και ο οποίος στην συνέντευξη τύπου της προηγούμενης Παρασκευής είχε βάλει ως προτεραιότητα τις ανανεώσεις και τις αποχωρήσεις…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook