“Σφίγγες” από ΟΦΗ και ΕΠΟ, την Παρασκευή η απόφαση!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα σε μια ημέρα εξετάστηκε ο φάκελος του ΟΦΗ από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και τα αποτελέσματα αναμένονται την Παρασκευή ενώ διατηρούν “κλειστά χαρτιά” τόσο στην ομάδα, όσο και στην Ομοσπονδία.

Όπως αναφέραμε και χθες, τον ΟΦΗ εκπροσώπησαν οι Μάνθος Πουλινάκης, Χάρης Γρηγορίου και Μανώλης Βασιλάκης με τον φάκελο του να εξετάζεται για περίπου μια ώρα από τα μέλη της επιτροπής αδειοδοτήσεων της Ομοσπονδίας.

Στον ΟΦΗ δεν θέλησαν να πουν τίποτα απολύτως για την σημερινή διαδικασία κρατώντας “κλειστά χαρτιά” και αρκέστηκαν στο “περιμένουμε πλέον την απόφαση” δίχως να θελήσουν να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το sentragoal.gr, και στην ΕΠΟ κρατούν μεγάλη μυστικοπάθεια για την διαδικασία.

Xαρακτηριστικά αναφέρει ότι 

Επιπλέον, πρέπει να τονιστεί ότι για πρώτη φορά φέτος, η ΕΠΟ δεν δίνει καμία ενημέρωση για όλη τη διαδικασία: Ουδείς ξέρει τα ονόματα της τριμελούς επιτροπής που σε πρώτο βαθμό θα κρίνει τους φακέλους αδειοδότησης ούτε τα μέλη της δευτεροβάθμιας επιτροπής. Αυτή, μάλιστα, λέγεται ότι θα είναι πενταμελής, με συμμετοχή δύο εκπροσώπων της Super League και φυσικά ούτε αυτά είναι γνωστά! Ο μόνος που είναι γνωστός είναι ο Γιώργος Δημητρίου, ο οποίος είναι ο εισηγητής της επιτροπής, αλλά ΔΕΝ έχει δικαίωμα ψήφου! Αντίθετα, μπορεί να κάνει έφεση εις βάρος απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής, αν θεωρήσει ότι κακώς μια ομάδα πήρε άδεια. “Συν τοις άλλοις, ενώ τη Δευτέρα (20/5) υπήρχε η πληροφορία ότι οι ομάδες θα περάσουν σε δύο γκρουπ από την επιτροπή, την Τρίτη (21/5) και την Τετάρτη (22/5), η ΕΠΟ δεν έδωσε καν ενημέρωση για το πόσες ομάδες βρέθηκαν σήμερα (21/5) ενώπιον της τριμελούς επιτροπής!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook