Συνεχίζονται οι προκλήσεις από την Football League προς τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η προκλητική στάση της Football League απέναντι στον ΟΦΗ συνεχίζεται ακόμα και τώρα, καθώς εν αντιθέσει με την Σούπερ Λιγκ, θέτει προς ψηφοφορία την πρόταση της ΕΠΟ για να μην ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις για ΟΦΗ, Τρίκαλα.

Ακόμα και τώρα, που η υπόθεση του ΟΦΗ έχει πάρει τον δρόμο της φτάνοντας στην τελική ευθεία, κάποιοι φροντίζουν να βάλουν εμπόδια στον αγώνα που κάνει ο σύλλογος ώστε να βρεθεί στην Σούπερ Λιγκ της επόμενης περιόδου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Football League στο Δ.Σ. της Τετάρτης θα θέσει προς ψηφοφορία την πρόταση της ΕΠΟ ώστε να μην ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις για ΟΦΗ, Τρίκαλα.

Κάτι που ασφαλώς θέλει μεγάλη συζήτηση για το ποια συμφέροντα εξυπηρετεί αυτή η απόφαση της διοργανώτριας αρχής και του προέδρου της Σπύρου Καλογιάννη όταν μάλιστα την ίδια ώρα η Σούπερ Λιγκ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν αποφασίσει να περάσουν το παραπάνω θέμα ως τυπικό έχοντας αποφασίσει την έγκριση της πρότασης Πιλάβιου. Κατά συνέπεια, αυτή η απόφαση της Football League και του Σπύρου Καλογιάννη προξενεί μεγάλα ερωτηματικά και για το ποια συμφέροντα εξυπηρετεί μια τέτοια ενέργεια, την ώρα μάλιστα που η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει με παράγοντες από ομάδες της Football League να είναι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Στον ΟΦΗ ενημερώθηκαν για τις προθέσεις της Football League και ήδη ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρόν στο Δ.Σ. της Τετάρτης προκειμένου να μην επιτρέψουν σε κανέναν να αμφισβητήσει το δίκαιο αίτημα της Κρητικής ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook