Τρελά σενάρια για Μαχλά και Σούπερ Λιγκ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η άνοδος του ΟΦΗ για την Σούπερ Λιγκ δεν έχει επισημοποιηθεί ωστόσο ήδη έκαναν την εμφάνιση τους τρελά σενάρια που αναφέρουν ότι ο Νίκος Μαχλάς είναι υποψήφιος για την θέση του αντιπροέδρου της διοργανώτριας αρχής.

Βέβαια, τέτοιου είδους σενάρια δεν έχουν καμία απολύτως δόση αλήθειας καθώς αφενός ο ΟΦΗ δεν βρίσκεται ακόμα στην Σούπερ Λιγκ και αφετέρου δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη σε ότι έχει να κάνει με την αντικατάσταση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως και να έχει, αυτό το… “τραβηγμένο” σενάριο ανέφερε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι ζυμώσεις για το νέο πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ με τον Σταύρο Αδαμίδη να βρίσκεται στο ένα στρατόπεδο και μαζί του ως ένας εκ των υποψήφιων αντιπροέδρων φέρεται να είναι ο Νίκος Μαχλάς.

Σενάριο που δεν έχει καμία απολύτως βάση ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Μαχλάς μόλις πληροφορήθηκε αυτά τα σενάρια το μόνο που έκανε ήταν να χαμογελάσει δηλώνοντας άγνοια αλλά και παράλληλα την διάθεση να μην ασχοληθεί με τέτοια σενάρια.

Βέβαια, από την άλλη πρέπει να υπογραμμίσουμε το γεγονός ότι το πρόσωπο του Νίκου Μαχλά είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής που εμπνέει σεβασμό σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και συν τοις άλλοις γνωρίζουν όλοι ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ βρίσκεται έξω από συμφέροντα, κέντρα αποφάσεων και άλλα “σκοτεινά σημεία”…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook