«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Τετάρτη 2 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 2 Μαΐου μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Metrosport: Στήριξη οπαδών σε Πουλινάκη

Σε μία σπάνια είναι αλήθεια για τα ελληνικά δεδομένα ενέργεια προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επαναλαμβάνουν την απόλυτη στήριξη τους, στον πρόεδρο της ομάδας, Μάνθο Πουλινάκη, ο οποίος με χθεσινές του δηλώσεις αναφέρθηκε στον… Γολγοθά που ανέβηκε ο ΟΦΗ και αυτή την σεζόν, όμως τα κατάφερε. Σε ό,τι αφορά τους οργανωμένους, επισήμαναν πως η ομάδα έχει πρόεδρο που έχει κάνει έργο τους τελευταίους μήνες, επισημαίνοντας πως ο Πουλινάκης τους κέρδισε με τη συμπεριφορά του και τις πράξεις του. Γι’ αυτό τόνισαν πως η ομάδα δεν χρειάζεται άλλο ένα πολεμικό καλοκαίρι, ενώ κάλεσαν όσους διοικούντες ή παίκτες δεν αντέχουν το βάρος της φανέλας, να αποχωρήσουν.

GOAL: Η… αμφισβήτηση και η «απάντηση» ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΝΑΚΗ!

oτι κατάφερε την φετινή περίοδο η ΠΑΕ ΟΦΗ, σε οικονομικό, αγωνιστικό και λειτουργικό επίπεδο, καθώς και το πλάνο και τους στόχους, ως εκ τούτου, των Κρητικών εν όψει της σεζόν 2013-14 γνωστοποίησε μέσω γραπτής -μακροσκελέστατης- δήλωσής του στην ιστοσελίδα της ομάδας του Ηρακλείου ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης.
0 ισχυρός άντρας της κρητικής ΠΑΕ ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τα πεπραγμένα της διοίκησης, της οποίας ο ίδιος ηγήθηκε τη σεζόν που τελείωσε πριν από λίγες μέρες, επισήμανε ότι το πλάνο της εξυγίανσης του ΟΦΗ είναι 3ετές, ενώ στην… κατακλείδα της δήλωσής του υποστήριξε με νόημα: «Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα και ούτε θα κάθομαι σε αυτή διά παντός».
Οπως καθίσταται σαφές, υπάρχει… υπόβαθρο σε αυτή την «ανάγκη» του κ. Πουλινάκη να δημοσιοποιήσει με κάθε λεπτομέρεια όλες τις ενέργειες σε όλα τα επίπεδα της διοίκησης του. Και αυτή έχει να κάνει με την αμφισβήτηση που υπάρχει προς το πρόσωπο του από ορισμένους παλιούς παράγοντες του ΟΦΗ, με την πρόταση-πρόσκληση από πλευράς του προέδρου των Κρητικών να είναι σαφής: «Αν υπάρχει και σήμερα κάποιος που μπορεί να προσφέρει περισσότερα, τον καλώ να έρθει κοντά στην ομάδα και να την αναλάβει μέσω των νόμιμων διαδικασιών του καταστατικού μας».
Οπως και να ‘χει, ο κ. Πουλινάκης λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση των πεπραγμένων της διοίκησης του ΟΦΗ τη σεζόν που μας πέρασε έτυχε της καθολικής υποστήριξης των οργανωμένων οπαδών του συλλόγου που με ανακοίνωσή τους δήλωσαν μεταξύ άλλων: «Εμείς ήμασταν οι πρώτοι που αμφισβητήσαμε τον Πουλινάκη και προς τιμήν του μας διέψευσε και μας απέδειξε ότι δεν είναι ίσα και όμοια με τους προκατόχους του!». Πλέον, ο πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου φαντάζει… πανίσχυρος, ενώ και επικοινωνιακά το… παιχνίδι κερδήθηκε «αέρα».
Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι ο Μάνθος Πουλινάκης στάθηκε στη δήλωση του ότι ο ΟΦΗ δεν αντιμετώπισε κανέναν… αδιάφορο αντίπαλο φέτος, αναφέρθηκε σε μία οφειλή ύψους 54.950 ευρώ από μία διαφημιστική εταιρεία προς τον κρητικό σύλλογο, ενώ γνωστοποίησε και τη μείωση των εσόδων τη χρονιά που τελείωσε από διαρκείας και τηλεοπτικά, ύψους 515.975 ευρώ.
ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2013-2014 η Μεταφορά γραφείων ΠΑΕ στο «θ. Βαρδινογιάννης».
η Αξιοποίηση γραφείων στο ΒΑΚ (ξενώνες, αίθουσα προβολής).
η Επετειακή εμφάνιση από Legea για τα 45 χρόνια συνεχούς παρουσίας του ΟΦΗ στην πρώτη κατηγορία.
►> Χαμηλότερες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας.
η Εύρεση τοπικών χορηγιών και προβολή τους με ανταποδοτικά οφέλη.
Σχεδιασμός προϊόντων με το σήμα του ΟΦΗ και «εξάπλωση» τους στον Νομό Ηρακλείου.
» Δημιουργία και εγκαίνια του μουσείου του συλλόγου.
» Δίκτυο διεθνών συνεργασιών με ποδοσφαιρικές ομάδες ανά τον κόσμο και φιλοξενία φιλάθλων στο Ηράκλειο.
Διεξαγωγή αγώνα μεταξύ της σημερινής ομάδας και αυτής του 1987 που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.
ΟΦΗ = Κοινωνικό φαινόμενο, άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Κρήτη.
Ρ Π ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ < ΠΟΥΛΙΝΑΚΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2012-13 ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ η Μείωση του μπάτζετ κατά 60% η Μείωση των λειτουργικών δαπανών κατά 80% η Καταβολή 300.000 ευρώ σε IKA και Εφορία η Εξόφληση των φετινών υποχρεώσεων κατά 70% Διακανονισμοί (δοσοποίηση οφειλών) έως το 2016 με 24 συνολικά πρώην παίκτες της ομάδας » Διάθεση 1,7 εκατ. ευρώ για διευθέτηση παλιών χρεών (222.648 σε προσφυγές, 535.072 σε εκχωρήσεις, 377.953 στο Δημόσιο, 150.000 κατασχετήριο Βατσινά και 120.000 παλιά πρόστιμα) η Εσοδα από χορηγίες 700.000 ευρώ η Δύο μέλη του ΔΣ διέθεσαν το ποσό των 210.000 ευρώ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ η Επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Super League ►» Επικοινωνιακή πολιτική: «Τα εν οίκω μη εν δήμω» Ενεργή συμμετοχή στην ομάδα 10 παικτών από την Κρήτη, εκ των οποίων οι δύο προήλθαν από τις ακαδημίες του ΟΦΗ η Ακαδημίες στον έλεγχο της ΠΑΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ η Ανακαίνιση στο ΒΑΚ (γήπεδα, κτιριακές εγκαταστάσεις, βελτιώσεις στα αποδυτήρια) η Βελτίωση του φωτισμού του κεντρικού γηπέδου του ΒΑΚ » Κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ ΟΦΗ (επισκέψεις σε ιδρύματα, συλλογή χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς) Συμφωνία με την εταιρεία Legea για τον ρουχισμό του ποδοσφαιρικού τμήματος με μηδενικό κόστος.

Eλεύθερος Τύπος: Ο Δερμιτζάκης οδεύει προς ΟΦΗ

O Δερμιτζάκης οδεύει προς ΟΦΗ όψει της επόμενης σεζόν, να… κατηφορίσει προς Κρήτη. Ο 44χρονος τεχνικός δεν θα συνεχίσει στους Θρακιώτες, αφού ζήτησε την παραμονή σημαντικών παικτών, όπως οι Αουσέρο, Βαιρουά και Παπαδόπουλος, κάτι που δύσκολα θα συμβεί, ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί δεν τον αποδέχονται. Παρ’ όλα αυτά, είναι πολύ πιθανό να αναλάβει τον ΟΦΗ, καθώς διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Μάνθο ο Πουλινάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook