“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 24 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 24 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Έθνος

Σκέφτονται την επιστροφή Αναστόπουλου

ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ οι φήμες που θέλουν τη διοίκηση του ΟΦΗ να σκέφτεται το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Πετράκη. Και αν συμβεί αυτό, κανείς δεν θα πρέπει να αποκλείσει την περίπτωση επιστροφής του Νίκου Αναστόπουλου. Προοπτική την οποία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Κρητικοί εξέτασαν λόγω της άριστης συνεργασίας που είχαν με τον 55χρονο τεχνικό τα τελευταία δύο χρόνια (2010-2012). Ομως προς το παρόν μετρούν τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού οι οπαδοί αλλά και αρκετά μέλη της διοίκησης δεν φαίνονται διατεθειμένοι να συγχωρήσουν στον «μουστάκια» ότι διέκοψε τη συνεργασία με τον ΟΦΗ μεσούσης της φετινής περιόδου για να αναλάβει τον Ατρόμητο, από τον οποίο και απομακρύνθηκε.

ΦΩΣ

Σε πρώτο πλάνο Πετράκης και ανανεώσεις

Ο Γιάννης Πετράκης (αν συνεχίσει ή όχι στον πάγκο του ΟΦΗ) και έξι παίκτες που ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους στο τέλος της χρονιάς (Ζαχαράκης, Σαρ, Σόουζα, Ζορμπάς, Ιω αννίδης, Μπούρμπος) αποτελούν τις προτεραιότητες της διοίκησης του ΟΦΗ, που θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ώστε να γίνει πάνω σε συγκεκριμένες βάσεις ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η πλάστιγγα, όσον αφορά την τεχνική ηγεσία, για την ώρα δεν φαίνεται να κλίνει προς τη μια ή την άλλη πλευρά και οι πιθανότητες παραμένουν μοιρασμένες, καθώς και οι τάσεις έχουν τους δικούς τους υποστηρικτές μέσα στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Όσον αφορά τους παίκτες, πολλά θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη στο θέμα της αδειοδότησης, πλην όμως οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν πρόκειται να πάρουν βιαστικές αποφάσεις αλλά να προχωρήσουν αργά και σταθερά, συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα, καθώς η συγκρότηση του ρόστερ της καινούργιας χρονιάς θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τις αποφάσεις αυτές.

Ενδεχομένως οι πρώτες σκέψεις να έρθουν στην επιφάνεια μετά το Πάσχα, καθώς στο διάστημα που απομένει ο Πουλινάκης και οι συνεργάτες του θα έχουν απανωτές συζητήσεις, προκειμένου να μη μείνει πίσω η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο ράστερ, πλην όμως πριν γίνει η οποιαδήποτε κίνηση θέλουν να έχουν μια συγκεκριμένη βάση στην οποία θα στηριχτούν.

Κατά τα άλλα, σήμερα στις 5.30 μ.μ. έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατσαλένιο. Οι διοικούντες την ηρακλειώτικη ομάδα αναζητούν έναν ακόμη αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι, πιθανώς την προσεχή Κυριακή.

Sportday

Προς διαζύγιο

Στον ΟΦΗ περιμένουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της ΑΕΚ, ώστε να κλείσει και τυπικά το θέμα της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα και αμέσως μετά να δρομολογήσουν τις εξελίξεις της επόμενης μέρας. Το θέμα προπονητή, αλλά και η προκήρυξη γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΟΦΗ. αναμένεται να είναι πάνω πάνω στην ατζέντα του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ. το οποίο θα γίνει πιθανότατα αύριο, ή το αργότερο στο τέλος της εβδομάδας.

Για το θέμα προπονητή, ο Γιάννης Πετράκης. όλα δείχνουν άτι θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. Ο Πετράκης συνέδεσε το όνομά του με την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, ωστόσο η άποψη που φαίνεται να κυριαρχεί και μέσα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ. είναι ότι η κρητική ομάδα θα χρειαστεί κάτι διαφορετικά τη νέα σεζόν. Αλλωστε και όταν. διαρκούντος του πρωταθλήματος, τέ θηκε θέμα αντικατάστασής του προκρίθηκε εν τέλει η διατήρησή του στον πάγκο όχι γιατί τον περιέβαλλαν μ’ εμπιστοσύνη άπαντες στο Δ.Σ . αλλά επειδή θα αποτελούσε ρί σκο η απομάκρυνσή του τη συγκεκριμένη εποχή που δεν πρόσφερε πολλές κι αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις.

Η πρόθεση όλων. πάντως, φαίνεται να είναι ένας ορθολογικός σχεδιασμός, χωρίς τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού, που λίγο έλειψαν να καταστρέψουν τον ΟΦΗ. Στο αγωνιστικά, μαζί με το θέμα προπονητή, θα πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα υλικού, αλλά και ανανεώσεις συμβολαίων (Σαρ, Σόουζα Ζαχαράκης, Ιωσννίδης, Ζορμπάς και Μπούρμηος μένουν ελεύθεροι), όπως και μεταγραφές. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από το θέμα της αδειοδότησης όπου ο ΟΦΗ. παρά τη σφιχτή οικονομική πολιτική φέτος, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις γνωστές δυσκολίες που πέρυσι του στέρησαν την άδεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook