Έπαιξε με την φωτιά ο ΟΦΗ αλλά δεν κάηκε παραμένοντας στην Σούπερ Λιγκ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο όμως η ήττα της ΑΕΚ στο Περιστέρι σφράγισε την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Κόντρα  στις απουσίες και τις ατυχίες που χτύπησαν την ομάδα πριν αλλά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού (2 τραυματισμοί στο ζέσταμα – 2 αναγκαστικές αλλαγές), ο ΟΦΗ για 70 λεπτά έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση λυγίζοντας όμως στο τελευταίο 10λεπτο με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο γκολ και να γνωρίσει την ήττα με 2-1.

Ο Μακρής ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ με έναν κεραυνό από τα 30 μέτρα ενώ στο πρώτο ημίχρονο μοιραίος ήταν ο Αλέξης Περογαμβράκης που αστόχησε να κάνει το 0-2 χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Εκτός από τα προβλήματα των Κουτσιανικούλη και Μπούρμπου, ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ακόμα 2 αναγκαστικές αλλαγές καθώς οι Κανούλας, Βιτώρος αποχώρησαν με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να χάσει την ενέργεια του και να οπισθοχωρήσει.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανέβασε την πίεση του και στο τελευτάιο 10λεπτο πίεσε για την ανατροπή πετυχαίνοντας δύο γκολ με τον Μπακασέτα ενώ και στις δύο περιπτώσεις δεν τήρησαν το φερ – πλέι!

Τελικά, η ήττα ήταν ανώδυνη για τον ΟΦΗ μετά την ήττα της ΑΕΚ στο Περιστέρι σε μια χρονιά γεμάτη άγχη και πίεση που όμως το τέλος ήταν το καλύτερο!

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook